Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Полтавська ОВА

Сайт Президента України

Полтавський обласний центр зайнятості

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

Біль втрати... Прощання із захисником України!
2022-08-23

Сьогодні, 23 серпня, ще одним мужнім воїном-хорольцем поповнився стрій Небесного війська… Хорольська громада попрощалася із захисником, вірним сином України, старшим сержантом з матеріального забезпечення 6 мотопіхотної роти 2 мотопіхотного батальйону військової частини А1302 – Сергієм Михайловичем Гавриком.

Хорольці живим коридором, стоячи на колінах з квітами у руках, зустрічали кортеж з тілом загиблого Героя. Ніхто не міг стримати сліз, біль і відчай огортав серця через відібране безжальним ворогом ще одне життя. Життя доброї, щирої, працьовитої, порядної людини.

Гаврик Сергій Михайлович народився 4 грудня 1976 року в с.Лобкова Балка Хорольського району. У 1992 році закінчив 9 класів Штомпелівської середньої школи. Був активним учасником художньої самодіяльності та займався у шкільному ВІА-ансамблі. Пам’ятають Сергія, як відповідального, скромного, доброго, товариського хлопця.

Після закінчення школи продовжив навчання в Гадяцькому культпросвітньому училищі. Потім ніс службу в рядах ЗСУ, залишився на три роки на понадстрокову службу в Національній гвардії.

Сергій Михайлович, виявивши стійкість та мужність, загинув при захисті Батьківщини поблизу населеного пункту Бахмут Донецької області. 19 серпня 2022 року перестало битися палке серце вірного сина України, який вболівав за долю своєї країни і віддав своє життя за Україну, за нас, за наше мирне майбутнє, за майбутнє наших дітей.

Сергій був люблячим сином, чоловіком, батьком, братом, цінував дружбу і сам був хорошим другом. У Сергія залишилися дружина – Гаврик Тетяна Олексіївна, двоє малолітніх дітей – Максим 12р. та Валерія 11р, сестра та брат. Низький уклін мамі воїна Вірі Василівні та батьку Михайлу Григоровичу за  сина-ГЕРОЯ, за патріота своєї Батьківщини.

Віддати шану загиблому воїну й розділити пекучий біль непоправної втрати з його рідними та близькими прийшли жителі Хорольської громади, керівництво громади та усі, хто знав загиблого воїна.

Поховали Героя-захисника України у м. Хорол на Центральному кладовищі під триразовий салют, який сповістив, що відсьогодні спочиватиме ВОЇН, який віддав своє життя за наш мир, волю і незалежність. 

СЛАВА ГЕРОЮ УКРАЇНИ!

ВІЧНА І СВІТЛА ПАМ’ЯТЬ!

 

 

Оголошення
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

23 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться восьме позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
     
До уваги мешканців Хорольської громади!

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиць, провулків та тупиків у населених пунктах Хорольської міської територіальної громади

     
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

05 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться шосте позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]