Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Сайт Президента України

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

89-ті роковини пам’яті жертв Голодомору в Україні: ми пам’ятаємо, світ визнає…
2022-11-26

Шановні мешканці Хорольської міської територіальної громади! Дорогі співвітчизники, земляки!

Загальнонаціональна пам’ятна дата замордованих голодом жертв радянського тоталітарного режиму – День пам'яті жертв голодоморів є нагадування світу про те, до яких трагічних наслідків призводить російська машина смерті. 

Голодомор 1932-1933 років – це акт геноциду українського народу шляхом штучно створеного масового голоду. Український народ потерпав від масового голоду і в 1921-1923, 1946-1947 роках. Але окремою сторінкою в історії України залишився Глодомор 1932-1933 років, масштаби і соціально-демографічні наслідки якого вражають. За різними оцінками, у ті часи керівництво Радянського Союзу на чолі з Йосифом Сталіним знищило від 2,2 до 3,5 мільйона українців. Через 90 років ці жахливі ціленапрвлені злочини проти українського народу і людства знову повторює вже путінський диктаторський режим. Та великий народ незламної держави не кориться оскаженілим тиранам!

Ніколи не забуваймо тихим спомином із світлою молитвою щороку, в четверту суботу листопада, о 16-00 годині запалювати «Свічку пам’яті» за упокій вистражданих душ мільйонів українців – жертв Голодомору та політичних репресій. Нехай горщики із зерном і вогники свічок на вікнах наших осель стануть символом національної жалоби і безсмертної пам’яті поколінь, світлим храмом вічної скорботи за жертвами голодоморів.

Наш священний моральний обов’язок перед минулими поколіннями та нащадками – пам’ятати про кожного, хто загинув від голоду, і передати пам’ять про цю національну трагедію. Розбудовуючи власну громаду і державу, ми маємо пам’ятати про кожен наш крок на п’єдестал незалежності, про кожну історичну віху – сумну і трагічну, вчитися на помилках, робити усе можливе, аби подібне не повторилося.

Не допустимо повторного геноциду українського народу! Збережемо правду! Збережемо пам’ять!

 

З повагою – Хорольський міський голова Сергій ВОЛОШИН!

 

Оголошення
     
Повідомлення Хорольської міської ТВК

Постановами Хорольської міської територіальної виборчої комісії Лубенського району Полтавської області "Про визначення наступного за черговістю кандидата в депутати у єдиному виборчому списку від ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ "ЗА МАЙБУТНЄ" визначено обраним депутатом Олексенка В.І., наступним за черговістю кандидата у депутати у єдиному виборчому списку до Хорольської міської ради.

     
     
Повідомлення про результати громадського обговорення про перейменування топонімів

Звіт про результати проведення громадського обговорення щодо перейменування населених пунктів Хорольської міської територіальної громади (село Новоіванівка, село Бригадирівка, село Червоне)

     
     
Повідомлення про взяття на облік безхазяйного майна

Виконавчий комітет Хорольської міської ради повідомляє про взяття на облік безхазяйного нерухомого майна , що знаходиться за адресою: вул.Лісна, будинок 18, с.Лісянщина, Лубенського р-ну, Полтавської обл.

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]