Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Полтавська ОВА

Сайт Президента України

Полтавський обласний центр зайнятості

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

3 липня – День Військово-Морських Сил Збройних Сил України та День працівників морського і річкового флоту
2022-07-03

Шановні військовослужбовці, працівники Військово-Морських Сил ЗСУ та працівники морського і річкового флоту! Дорогі ветерани!

Сьогодні, 3 липня в Україні відзначаються спільні професійні свята – День Військово-Морських Сил Збройних Сил України та День працівників морського і річкового флоту. Ці свята поєднали людей, які за покликом серця присвятили себе служінню на військовому та цивільному флоті України. 

Героїзм, самовіддана служба в ім’я України та українського народу, високий професіоналізм, якісне та блискавичне виконання бойових завдань моряків української флотилії заслуговують на глибоку шану і вдячність. 

Флот захищає Україну на воді, а також відстоює наші морські кордони. Сусідня країна-монстр анексувала в Україні Автономну Республіку Крим і вихід до акваторію Чорного моря, намагається утримати тимчасово окуповану територію з виходом до Азовського моря. Але віримо й покладаємо великі сподівання на те, що нашим захисникам вдасться відстояти статус морської держави і повернуть все, що загарбано окупантами.

У цей день адресую всім працівникам цивільного та військового флоту щирі привітання та подяку за відповідальну, виснажливу, небезпечну, важку й неймовірно важливу для нашої країни роботу в таких непростих реаліях сьогодення. Ми пишаємося тими, хто захищає громадян нашої держави і її кордони на воді.

З нагоди професійного свята бажаю Вам міцного здоров’я, непохитної мужності та незламної впевненості у благородній справі, святої віри в Перемогу України. Нехай у Ваше життя якнайшвидше повернуться мирні дні та спокійні чергування, а в родинах панує любов, злагода й достаток. Зі святом!

 

 

З повагою – міський голова Сергій ВОЛОШИН

Оголошення
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

23 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться восьме позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
     
До уваги мешканців Хорольської громади!

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиць, провулків та тупиків у населених пунктах Хорольської міської територіальної громади

     
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

05 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться шосте позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]