Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Полтавська ОВА

Сайт Президента України

Полтавський обласний центр зайнятості

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

Засідання виконкому: головні новини із залу засідань
2021-06-15

15 червня 2021 року в плановому порядку відбулося засідання виконкому. Уперше в його оновленому складі взяла участь новопризначена керуюча справами (секретар) виконавчого комітету Галина Козлова, яка в минулому 7 скликанні Хорольської міської ради була членом виконкому. Традиційно головуючим на засіданні був міський голова Сергій Волошин.

У межах повноважень виконкому згідно Закону України «Про місцеве самоврядування України» розглянуто 36 питань порядку денного, включаючи різне. У першочерговому порядку затверджено план роботи виконкому на червень-грудень цього року та регламент, якими регулюватимуться організаційно-процедурні питання його діяльності.

Одне з  головних питань стосувалося надання адресної грошової допомоги малозабезпеченим громадянам на лікування тяжких хвороб. На виконання соціальної Програми «Турбота» на 2021 рік, на підставі прийнятого виконкомом рішення та матеріальну допомогу отримають 17 мешканців Хорольської міської територіальної громади. До персонального складу комісії щодо надання мат допомоги для вирішення соціально-побутових питань включено Галину Козлову,  як заступника голови комісії.

Начальник відділу освіти, молоді та спорту Ірина Штейнберг доповіла про заходи щодо успішного завершення 2020-2021 навчального року. Відповідно до ухваленого рішення заклади освіти зобов’язано забезпечити своєчасне отримання та вручення документів про базову та повну загальну середню освіту здобувачам освіти, а також забезпечити літній відпочинок та оздоровлення дітей у пришкільних таборах за рахунок коштів місцевого бюджету. Додатково на адресу керівника відділу освіти задали питання щодо виділення коштів на ремонт освітніх закладів та малокомплектних шкіл, утримувати які проблематично в умовах обмежених фінансова-матеріальних ресурсів.

Запорукою сталого розвитку територіальних громад є розробка чіткого і поступового плану стратегічного розвитку на довгострокову перспективу. У цьому напрямку зроблено перші кроки і затверджено робочу групу, яка забезпечить процес розробки стратегії розвитку Хорольської міської ТГ на 2021-2027 роки. Координуватиме цей процес начальник відділу економіки та інвестицій Тамара Захарова.

Для суб’єктів господарювання оголошено конкурс на визначення виконавця послуги з вивезення рідких побутових відходів.  У відповідності до вимог чинного законодавства України зареєстровано зміни до колективного договору КП «Комунсервіс». Також зареєстровано колдоговори працівників відділу культури, туризму та охорони культурної спадщини, базового будинку культури, краєзнавчого музею та Територіального центру соціального обслуговування населення.

Окремим блоком розглянуто питання, що стосуються захисту прав та інтересів дітей. Затвердження Положення про Координаційну раду в справах дітей та профілактики правопорушень. Основне завдання Координаційної ради – організувати роботи щодо запобігання бездоглядності дітей ти вчиненню правопорушень у їхньому середовищі. У цьому ж напрямку затверджено склад суб’єктів міждисциплінарної команди для організації соціального захисту дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах.

Розглянуто і прийнято відповідні рішення у сфері містобудування, житлово-комунального господарства, комунального майна, безхазяйного нерухомого майна та багато інших.

У цілому засідання червневого 10-го виконкому було дещо емоційним, але плідним і конструктивним. Повний відеозапис засідання буде розміщено на каналі YouTube Хорольської міської ради.

 

Автор: Ірина ГРИГОРАШ

 

Оголошення
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

23 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться восьме позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
     
До уваги мешканців Хорольської громади!

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиць, провулків та тупиків у населених пунктах Хорольської міської територіальної громади

     
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

05 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться шосте позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]