Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Полтавська ОВА

Сайт Президента України

Полтавський обласний центр зайнятості

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

землеустрою сесії оренди надання фізичною ділянки земельних право міського технічної документації дозволу земельної встановлення міста натурі ділянку земельну доповідає місцевості)
З думкою про епідемічне благополуччя містян. Позачергова сесія.
2020-03-20

Щоб захистити Хорол від можливого поширення коронавірусу депутати міськради провели позачергову сесію на свіжому повітрі.

Через складну епідемічну ситуацію щодо захворюваності на гостру респіраторну хворобу COVID-19, яка набула рис загрозливого характеру в країні та світі, виникла необхідність у скликанні позачергової сесії Хорольської міської ради. Пленарне засідання 76-ої позачергової сесії відбулося у п’ятницю, 20 березня 2020 року.

У роботі сесії взяло участь 16 депутатів. Вони оперативно опрацювали 27 питань порядку денного, але не в залі засідань, як зазвичай, а під відкритим небом – у внутрішньому дворі міської ради. Така форма проведення засідання відбулася з дотриманням заходів безпеки для здоров’я присутніх на засіданні та карантинних обмежень.

Перше і головне питання сесії стосувалося розгляду і погодження міської цільової Програми «Запобігання поширенню на території міста Хорола гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2». Із метою забезпечення епідемічного благополуччя міського населення та захисту від можливого поширення корона вірусу вирішено надати фінансову підтримку районним медичним установам та комунальному підприємству для придбання дезінфікуючих засобів, антисептиків, індивідуальних захисних масок, термометрів для скринінгу температури тощо. Фінансову допомогу, яку планується здійснити в два етапи (у березні та з другого кварталу поточного року), отримають: КП «Комунсервіс»; КНП «Хорольська центральна районна лікарня» Хорольської районної ради та КНП «Хорольський районний Центр первинної медико-санітарної допомоги» Хорольської районної ради.

У ході обговорення актуального і досить важливого питання на сьогодні стосовно епідеміологічної ситуації зазначено, що всі служби міста повинні бути в повній готовності до того, щоб сприяти недопущенню розповсюдження коронавірусу SARS-CoV-2, максимально запобігати поширенню гострої респіраторно хвороби COVID-19 та забезпечити право громадян на отримання невідкладної медичної допомоги у разі прояву симптомів захворювання. Засіданням сесії був визначений першочерговий алгоритм роботи.

Для забезпечення проведення фінансової операції через казначейську службу ухвалено рішення «Про внесення змін до міського бюджету на 2020 рік». Одним із важливих для громади питань було затвердження заходів по забезпеченню компенсаційних виплат КП «Комунсервіс» на пільговий проїзд автомобільним транспортом окремих категорій громадян у сумі 70,0 тис. грн. у рамках Програми соціально-економічного розвитку міста Хорола на 2020 рік.

За результатами розгляду висновків конкурсної комісії по продажу об’єктів нерухомого майна комунальної власності територіальної громади, депутатами прийнято рішення про продаж об’єкту нерухомості, який знаходиться по вулиці Київській, 4. Цим же рішенням визначено остаточного переможця конкурсу, який придбав житловий будинок та земельну ділянку. Кошти від продажу надійдуть до міського бюджету і будуть використані за цільовим призначенням в інтересах громади міста.

Цілим блоком розглянуто питання на врегулювання земельних відносин. Усього таких було 22, які переважно стосувалися надання дозволів на виготовлення та затвердження технічної документації із землеустрою для передачі земельних ділянок у власність громадянам, припинення прав користування земельними ділянками, поновлення договорів оренди та сервітутного (обмеженого) землекористування.

Засідання позачергової сесії міської ради в цілому пройшло результативно – у конструктивній, діловій атмосфері. Прийняті рішення (№1645-№1670) з їх переліком (реєстром) та протокол поіменного голосування пленарного засідання 76-ої позачергової сесії буде розміщено у встановлений чинним законодавством термін (не пізніше п’яти робочих днів з дня прийняття рішень) на цьому веб-сайті у відповідних вкладках головного меню «Міська влада». Повний відеозапис сесії буде розміщено у розділі "Відеоновини" та на каналі YouTube.

Автор: Ірина ГРИГОРАШ

Порядок денний

 пленарного засідання 76-ої позачергової сесії

Хорольської міської ради сьомого скликання,

20.03.2020 р.

 

1.Про Програму «Запобігання поширенню на території міста гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2».

Доповідає: Місніченко В.О. – заступник міського голови.

2.Про внесення змін до Програми соціально-економічного розвитку міста на 2020 рік.

Доповідає: Місніченко В.О. – заступник міського голови.

3.Про внесення змін до міського бюджету на 2020 рік.

Доповідає: Глущенко Ю.О. – начальник відділу бухгалтерського обліку, звітності та господарського забезпечення.

4.Про продаж об’єкту комунальної власності за адресою: м. Хорол, вул. Київська, 4.

Доповідає: Місніченко В.О. – заступник міського голови.

Про регулювання земельних відносин у межах м. Хорол

Доповідає: Микитенко В.І. – спеціаліст відділу містобудування, архітектури та земельних відносин.

5.Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для передачі у власність громадянам на території м. Хорол.

6.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення  меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та передачу у власність громадянам.

7.Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Волошину А.С.

8.Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Волошиній Т.М.

9.Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Коробченко В.М.

10.Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Корнієнко Л.М.

11. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  Товариству з обмеженою відповідальністю «Хорольський райсількомунгосп».

Доповідає: Гайдай В.В. – начальник відділу містобудування, архітектури та земельних відносин.

12.Про припинення права користування земельною ділянкою гр. Івановій О.А.

13.Про припинення права користування земельною ділянкою гр. Кропивко Н.В.

14.Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Івановій О.А.

15.Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Чоботар Н.А.

16.Про припинення права користування земельною ділянкою гр.Матвієнко В.О.

17.Про поновлення двох договорів оренди землі з фізичною особою-підпрємцем  Стеценком М.І.

18.Про поновлення 3-х договорів оренди  землі з фізичною особою Леоновою Н.П.

19.Про поновлення договору сервітутного (обмеженого) землекористування для обслуговування вбудованих, прибудованих та вбудовано-прибудованих житлових приміщень з підприємцем Сеідовим М.М.

22.Про поновлення договору сервітутного (обмеженого) землекористування для обслуговування вбудованих, прибудованих та вбудовано-прибудованих житлових приміщень з підприємцем Сеідовою М.М.

21.Про право оренди на земельну ділянку з фізичною особою-підпрємцем  Джурадзе Р.М.

22.Про право оренди на земельну ділянку з фізичною особою      Метлушенко Ю.В.

23.Про право оренди на земельну ділянку з фізичною особою Сонник Л.М.

24.Про право оренди на земельну ділянку з фізичною особою Штомпель С.Ю.

25.Про право оренди на земельну ділянку з фізичною особою-підпрємцем  Махно А.П.

26.Про право оренди на 2 (дві) земельні ділянки з фізичною особою Бойко Н.Л.

27.Різне.

Оголошення
     
До уваги мешканців Хорольської громади!

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиць, провулків та тупиків у населених пунктах Хорольської міської територіальної громади

     
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

05 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться шосте позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

16 квітня 2024 року о 14:00 год. відбудеться сьоме засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]