Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Полтавська ОВА

Сайт Президента України

Полтавський обласний центр зайнятості

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

XAMfest-2018
2018-07-09

XAMfest-2018! Під такою гучною назвою, третій рік поспіль на теренах Хорольщини, пройшов молодійжний аматорський фестиваль. Черговий раз він зібрав різновікові категорії творчих, спортивних, сильних, цілеспрямованих і енергійних людей з різних куточків України.

Озеро «Голубиха», що в с.Вишняки Хорольського району, 7 липня 2018 року стало територією єднання талановитих, цікавих і вільних людей, чесних емоцій та непідробних вражень! «Літо, музика, спорт і розваги» – такий месендж обіцяли організатори масштабного масового заходу і свої обіцянки виконали в повній мірі.

Фестиваль пройшов на достойному рівні, залишивши потужний заряд позитиву, сильної і нестримної молодіжної енергії, бурхливі відчуття й винятковий драйв.

Програма «XAMFest-2018» розпочалася спортивними змаганнями з пауерліфтингу, армреслінгу, міні-футболу, волейболу та шахового турніру. Відкритий чемпіонат міста Хорола з окремих вправ UPC у зоні під назвою «Khorol Powerland» організував керівник спортивного клубу «Sparta», заступник голови Спортивної ради при виконавчому комітеті Хорольської міської ради Денис Алексеєнко. Третій Відкритий обласний чемпіонат з армреслінгу імені Юрія Дігтяря під керівництвом Владислава Гунявого зібрав на силовому турнірному змаганні спортсменів з різних міст і навіть обласних центрів України.

ART простір об’єднав фотозону фестивалю та зону для аквагриму й біотату. Оригінальна фотозона з об’ємними літерами логотипу фесту – одна із нових локацій. Вона зібрала багато любителів селфі, щоб лишити на добру згадку світлини про цьогорічне феєричне святкове дійство.

На дитячій галявині аніматори Яна Переятинець і Олена Левіна разом із запальною і блискавичною ведучою Катериною Кібенко влаштували для дітлахів цілий калейдоскоп розваг, рухливих ігор та конкурсів під супровід веселої музики.

Пожвавлений рух людей як завжди був на польовій кухні, бо вправні господині приманювали учасників і гостей фестивалю ароматами смачних страв для компенсації енергетичних затрат. Причіпну кухню та намет надано військовим командуванням 831-ої бригади тактичної авіації міста Миргорода.

Ведучими на головній сцені фесту були улюбленці публіки – Юрій Базіль та Катерина Кібенко, які нікому не давали сумувати і невпинно заводили очевидців свята своїм гумором та дотепністю.

Від музичних гуртів і виконавців з різних географічних точок на мапі України надійшло чимало заявок, але за результатами засідання відбіркової комісії до участі в концертній програмі запрошено: гурт "Царство Шута"; гурт «Сделай громче» (Полтава); гурт «F.HATE» (Полтава); гурт «Caffeine Cafe» (Кременчук); гурт «Теорія інших» (Гадяч); акустичний проект «YOU(ЛЯ)» (Глобино); гурт «Дзига» (Хорол).

В організації та проведенні молодіжного фестивалю взяли активну участь депутати Хорольської міської ради сьомого скликання Сергій Луценко, Володимир Третяк та Олег Баканов. Хорольська міська рада надала фінансову підтримку згідно діючої міської цільової Програми розвитку фізичної культури і спорту на 2018 рік.

Проведення масштабних масових заходів вимагають значних фінансових затрат, але світ не без добрих людей і серед меценатів цьогорічного ХAMfest`у було багато небайдужих до культурного розвитку і дозвілля молоді, зокрема: Хорольська міська рада, ТОВ «Хорольський завод дитячих продуктів харчування», ПрАТ «Хорольський механічний завод», Управління у справах сім'ї, молоді та спорту Полтавської ОДА, депутат Полтавської обласної ради від ВО «Батьківщина» Ігор Сірик, Рада підприємців при виконавчому комітеті  Хорольської міської ради на чолі з Русланом Гавриленком, ПП «Хорольський хліб», ПП «Хорольські ласощі», ПП «Новоаврамівське» в особі Сергія Супруна,  КП «Коунсервіс», а також фізичні особи-підприємці: Олег Баканов, Сергій Надоша, Михайло Бунчук, Анастасія Пальона, Віктор Брижко, Олександр Бас, Ігор Стогній, Павло Данилейко, Сергій Корнієнко, Володимир Ненадович.

Правопорядок і охорону громадського порядку заходу забезпечили співробітники Хорольського районного відділення ГУ НП України в Полтавській області, медичне забезпечення і контроль при проведенні масових спортивних та культурно-видовищних заходів фестивалю – персонал  Хорольської підстанції екстреної (швидкої) допомоги та ЛЗ «Центр ПМСД» Хорольського району.

В команді волонтерів-співорганізаторів, активних помічників ХAMfest`у були: Андрій Мурашкін, Олена Мурашкіна, Анна Коваль, Тетяна Ритченко, Оксана Ферун, Наталія Гриценко, Юрій Третяк, Юлія Шевчук, Ярослава Дешева, Михайло Бунчук, Владислав Синяговський, Владислав Рідкобород, Артем та Денис Павленки, Каріна Дяченко, В’ячеслав Сенчук, Віталій Рубак, Анна Головко, Едуард Крутько, Руслан Алієв, Віктор Калініченко, Сергій Лисенко, Андрій Лисенко, Олександр Ляшенко.

Міський голова Сергій Волошин висловлює вдячність ініціативній групі, організаторам, волонтерам, усім спонсорам заходу, учасникам та відвідувачам такого масштабного молодіжного фестивалю, який став символом Хорольщини в сучасному різнобарвному форматі. Чекаємо на XAMfest в наступному році з новими креативними ідеями!

Ласкаво просимо до нашого привітного та гостинного краю, до нових зустрічей!

Оголошення
     
До уваги мешканців Хорольської громади!

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиць, провулків та тупиків у населених пунктах Хорольської міської територіальної громади

     
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

05 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться шосте позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

16 квітня 2024 року о 14:00 год. відбудеться сьоме засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]