Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Полтавська ОВА

Сайт Президента України

Полтавський обласний центр зайнятості

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

Творчий вечір "Про тебе, мій краю, пісні я співаю"
2019-06-25

У розпалі червневої спеки запалював серця хорольської публіки своїм артистизмом, творчою харизмою і талантом Анатолій Крутько. 25 червня 2019 року в глядацькій залі Хорольського районного будинку культури відбувся творчий вечір «Про тебе, мій краю, пісні я співаю», присвячений 20-річчю призначення його на посаду директора головного культурного осередку району та 10-ій річниці присвоєння звання «Заслужений працівник культури України».

Глядацька зала ледь вмістила всіх, з ким хотів розділити радість зустрічі Анатолій Радіонович – керівники міста й району, однодумці, близькі, друзі, творчий колектив РБК, аматори народної самодіяльності, а по суті – зірковий склад представників культури й мистецтва Хорольщини та багаточисельна аудиторія шанувальників його творчості.

У 1999 році, рівно 20 років тому, Анатолій Радіонович був призначений на цікаву й водночас відповідальну посаду директора Хорольського РБК. Сумлінне виконання обов’язків і титанічна праця на творчій ниві забезпечили у 2009 році високе почесне звання заслуженого працівника культури нашої держави. Але не менш поважне має й звання керівника народного аматорського ансамблю пісні та музики «Джерело», але головне і, безсумнівно, заслужене – народного улюбленця, талановитого артиста від Бога. Народний аматорський колектив – його дітище, в яке він вкладає всю свою душу. Це його гордість і слава, тому й робить все можливе для того, щоб 37-річна історія існування творчого самодіяльного колективу мала успішне продовження на далеку перспективу. Цього вечора учасники ансамблю, як належить справжнім українським козакам, із особливим запалом вітали свого «батька-отамана» з ювілейними датами.

Пісенні дарунки звучали і від жіночих вокальних ансамблів «Журавка», «Берегиня», а також від сімейних дуетів «Крила» і «Два кольори».

Весь внутрішній світ ювіляра найбільш гармонійно виражається в його пікантному гуморі, влучних жартах, тож не обійшлось на сцені без гуморесок і сатири. Різнобарвний «букет гумору» він отримав у дарунок від Таїсії Артюшенко, Юрія Базіля, Любові Новак та Тетяни Петраш. Тонка творча натура артиста проявилася в романтичних, із глибоким змістом, пісенно-поетичних творах. Його шикарна колекція авторських пісень поповнила скарбницю культурно-мистецьких надбань Хорольщини.

На вечорі-концерті звучали й поздоровлення від помічника народного депутата України Костянтина Іщейкіна Людмили Махно, яка вручила за його дорученням винуватцю святкового дійства подяку за значний особистий внесок у розвиток національної культури.

Міський голова Сергій Волошив побажав хорольському віртуозу музичного мистецтва, щоб його творча наснага і запал не згасали з роками, а творча діяльність і надалі приносила такі яскраві успіхи та плідні результати. Здоров’я Вам міцного, дорогий ювіляре, побільше найвідданіших, вдячних і вірних шанувальників Вашої творчості та щирих людей у своєму оточенні. Радуйте нас і надалі своїм співом та новими творчими здобутками.

 

Оголошення
     
До уваги мешканців Хорольської громади!

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиць, провулків та тупиків у населених пунктах Хорольської міської територіальної громади

     
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

05 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться шосте позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

16 квітня 2024 року о 14:00 год. відбудеться сьоме засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]