Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Полтавська ОВА

Сайт Президента України

Полтавський обласний центр зайнятості

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

Підготовка до меморіального заходу "Горе і біль народу"
2019-10-24

У рамках підготовки до меморіального заходу по увічненню пам’яті жертв Голокосту на Хорольщині «Горе і біль народу» виконано комплекс робіт з благоустрою на місці його проведення. Поминальна церемонія відбудеться 28 жовтня 2019 року біля могили мирним жителям в урочищі «Козацький яр» (поворот на 233-му км автошляху М-03 «Київ – Харків – кпп Довжанський». Для участі в годині-реквіємі по вшануванню пам’яті загиблих людей єврейської національності прибуде іноземна делегація, тож до прийому поважних гостей готувалися ретельно. 

До підготовки меморіального заходу міжнародного масштабу 23 жовтня 2019 року долучилися Хорольська міська рада, Хорольська райдержадміністрація – працівники апарату та її структурних підрозділів: відділу культури і туризму, відділу освіти, молоді та спорту, архівного відділу, відділу містобудування, архітектури, жкг та будівництва, центру надання адміністративних послуг та інших. В облаштуванні скорботної території також взяли участь майстри та учні Хорольського міжрегіонального центру професійної перепідготовки звільнених у запас військовослужбовців. Голова Хорольської РДА Лариса Звірко з її першим заступником Сергієм Абрамовим долучилися до облаштування пам’ятної стели. Представники ГО «Ініціатива Хорольщини» на чолі з головою Нелею Даниленко висадили саджанці дерев елітного сорту «метасеквоя» та виготовили штендер з інформацією про ті страшні події 1941 року на окупованій хорольській землі.

Найбільший об’єм робіт в урочищі виконано комунальниками. Близько трьох тижнів працівники благоустрою КП «Комунсервіс» на чолі з майстром благоустрою Олександром Скубієнком трудилися на прилеглій до братської могили території: викошували траву, вирубували чагарники і порослі, вивозили порубковий матеріал, гілки, сміття. Пліч-о-пліч з комунальниками трудилися близько 20 днів і громадяни, які залучені на громадські роботи від Хорольського районного центру зайнятості.

Турецька компанія ОНУР у черговий раз забезпечила технічну підтримку. Завдяки залученню спеціалізованої техніки розширено проїзну частини ґрунтової дороги. Староаврамівська сільська рада, якій належить земельна ділянка, в особі голови Олександра Лозенка надала фінансову підтримку для проведення комплексу робіт із впорядкування історико-архітектурної зони.

Міський голова Сергій Волошин адресував щирі слова вдячності усім, хто долучився до такого масштабного заходу і зробив свій особистий вклад у вшанування пам’яті мирних жителів у роки Другої світової війни. Це гідний жест шанобливого ставлення до історії нашого краю та приклад прояву людяності, гуманності та милосердя для сучасного та наступного поколінь.

 

Оголошення
     
Інформаційне повідомлення відділу з питань комунальної власності, жкг та благоустрою

Оголошується конкурс

на відбір суб'єкта оціночної діяльності!

ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ

про повторний конкурс та умови відбору суб’єкту оціночної діяльності, який здійснюватиме оцінку об’єкту оренди в с.Попівка

     
     
Інформаційне повідомлення відділу з питань комунальної власності, жкг та благоустрою

Оголошується конкурс на відбір суб'єкта оціночної діяльності!

ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ

про повторний конкурс та умови відбору суб’єкту оціночної діяльності, який здійснюватиме оцінку об’єкту оренди в с.Бригадирівка

     
     
Інформаційне повідомлення відділу з питань комунальної власності, жкг та благоустрою

Оголошується конкурс на відбір суб'єкта оціночної діяльності!

ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ

про конкурс та умови відбору суб’єкту оціночної діяльності, який здійснюватиме оцінку майна для цілей оренди в с.Хильківка

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]