Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Полтавська ОВА

Сайт Президента України

Полтавський обласний центр зайнятості

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

Не дамо історії закінчитись!
2019-05-12

Під таким гаслом, 12 травня 2019 року, на центральній площі міста Хорола відбулася благодійна акція з метою збору коштів для порятунку онкохворого хлопчика Артемка Махна.

Міський голова Сергій Волошин щиро вдячний хорольцям та гостям міста, організаторам, волонтерам, ведучим заходу, зіркам естради Альоші, Нікіті Ломакіну, талановитим вокалістам, дуетам і колективам художньої самодіяльності Хорольщини та різних куточків України, меценатам, спонсорам, народному депутату України Костянтину Іщейкіну, депутату Полтавської обласної ради Ігорю Сірику, Вишняківському місцю провадження діяльності ДП "Укрспирт", турецькій компанії «Онур Тааххют», керівнику ініціативної групи Мирославі Супруненко та всім небайдужим людям, які долучилися до організації, проведення та участі в такому широкомасштабному для нашого міста благодійному заході.

Він пишається хорольцями за готовність допомогти чужій біді, за прояв милосердя і високих моральних цінностей.

Сподіваємося, що зібрані кошти на лікування в спеціалізованій клініці Ізраїлю, допоможуть врятувати нашому маленькому хорольцю життя й прискорити повне його одужання. Чекаємо Артемка та його батьків на швидке повернення до рідного міста, щоб повною мірою відчути щастя повноцінного людського життя. Батькам, Сергію та Марині, бажаємо терпіння й витримки в такій непростій життєвій ситуації й успішного її розв’язання.

Для всіх тих, хто не зміг приєднатися до благодійної акції, але має бажання допомогти, ще є така нагода. Відносно незначну суму залишилося зібрати для використання єдиного шансу врятувати життя хлопчика – проведення складної операції з трансплантації кісткового мозку. Прохання перерахувати кошти на банківські рахунки мами Артемка – Махно Марини Ігорівни. Кожна гривня є дуже цінною пожертвою, тож не лишайтесь осторонь біди сім’ї Махно. Не зволікайте, у ваших руках доля дитини!

Карта ПриватБанку гривна: 5168 7573 1265 6988;
  Інтернет карта ПриватБанку: 4731185607858286.

Нехай все добро та молитви в серцях небайдужих людей стануть провідником для продовженням довгої, щасливої історії Артема.

 

Оголошення
     
До уваги мешканців Хорольської громади!

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиць, провулків та тупиків у населених пунктах Хорольської міської територіальної громади

     
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

05 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться шосте позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

16 квітня 2024 року о 14:00 год. відбудеться сьоме засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]