Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Полтавська ОВА

Сайт Президента України

Полтавський обласний центр зайнятості

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

інвестицій розвитку проекту полтавської голова залучення заходу українсько-канадського області міський проміс органів інвестиційних підтримки партнерство участь міст» канадсько-української розвиток
Діалогова платформа #Полтавщина інвестиційна
2018-10-10

Під такою назвою відбувся 10 жовтня 2018 року форум у приміщенні Полтавського академічного обласного українського музично-драматичного театру імені М.В.Гоголя.

Захід проведено в рамках підтримки та реалізації українсько-канадського Проекту «Партнерство для розвитку міст» (ПРОМІС). Міський голова Сергій Волошин відгукнувся на запрошення організатора заходу – Полтавської обласної державної адміністрації та разом зі своїм заступником з питань діяльності виконавчих органів ради Яною Карманською взяв участь у форумі з метою отримання досвіду з вироблення системного підходу до залучення інвестицій та впровадження сучасних інструментів розвитку громади міста.

У заході взяли участь керівники області, представники українсько-канадського Проекту «Партнерство для розвитку міст» ПРОМІС, Канадсько-Української Торгової Палати, Офісу із залучення та підтримки інвестицій UkraineInvest, органів місцевого самоврядування Полтавської, Вінницької та Запорізької областей.

У першому пленарному засіданні форуму «Полтавщина: інвестуємо і розвиваємо» про розвиток інвестиційної діяльності в Україні заслухали доповідачів: директора Департаменту економічного розвитку, торгівлі та залучення інвестицій Полтавської ОДА Інну Іщенко, виконавчого директора Канадсько-Української Торгової Палати Емму Турос та консультанта Проекту ПРОМІС, керівника Всеукраїнської мережі фахівців і практиків з регіонального та місцевого розвитку «Регіонет».

У вступній вітальній промові на відкритті заходу голова Полтавської ОДА Валерій Головко висловив вдячність партнерам з українсько-канадського Проекту ПРОМІС та його керівнику Олександру Кучеренку за підтримку, яку вони надають області та містам-учасникам цього Проекту.

Очільник Полтавської ОДА зазначив, що сьогодні на Полтавщині утворено 46 громад і всі вони різні за своїми економічними показниками, векторами розвитку, пріоритетами у залученні інвестицій. Але, в цілому, Полтавщина вирізняється з-поміж інших регіонів України привабливим інвестиційним кліматом, забезпечуючи входження в топову п’ятірку по величині залучених інвестицій.

Обговорено безліч актуальних тем щодо залучення та освоєння інвестиційних коштів громадами області. Модератори заходу розповіли про успішно реалізовані інвестиційні проекти, становлення і розвиток індустріальних парків, використання маркетингу та орендування міст в сучасних умовах, туристичний кластер зеленого туризму «П’ять перлин Дніпра». Переглянули презентаційні матеріали інвестиційних можливостей різних об’єднаних територіальних громад (Щербанівської, Пирятинської та Мачухівської). Миргородський міський голова Сергій Соломаха поділився досвідом славетного курортного міста в залученні інвестицій.

Діалог був змістовним і цікавим, тож міський голова та заступник щиро вдячні організаторам заходу за проведений форум, за великий обсяг отриманої корисної інформації та гарний настрій від приємного спілкування з широкою аудиторією учасників.

Оголошення
     
Увага! Повідомлення про результати конкурсу!

14 березня 2024 року відбулося ІІ засідання конкурсної комісії на заміщення посади керівника Мусіївської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Хорольської міської ради Лубенського району Полтавської області

     
     
Увага! Оголошення!

Результати конкурсного відбору субєктів оціночної діяльності для здійсненняоцінки об'єктів оренди

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]