Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Полтавська ОВА

Сайт Президента України

Полтавський обласний центр зайнятості

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

Благородними справами наближаємо перемогу!
2022-08-02

Прокидаючись щоранку, не забуваймо дякувати нашим воїнам ЗСУ за можливість зустрічати багряний схід сонця у чистому небі. Не забуваймо дякувати Богу за дар життя, а захисникам – за їх самопожертву для нашої безпеки. Після повномасштабної війни кожен з нас опинився на своєму фронті і кожен, хто як тільки може, із самого початку й донині допомагає нашим визволителям відновити мир в Україні та наблизити омріяну Перемогу. Ще один автомобіль попрямував сьогодні на Чернігівщину для підтримки обороноздатності української армії.

2 серпня на подвір’ї опорного закладу «Хорольська гімназія» міський голова Сергій Волошин та один із найактивніших представників волонтерського руху Хорольщини, депутат Хорольської міської ради 8 скликання та директор цього освітнього закладу – Микола Копайгора вручили ключі від авто земляку-військовослужбовцю.

Старшому лейтенанту 62-го окремого стрілецького батальйону Олександру Катричу доручено доставити мікроавтобус Volkswagen у військову частину на прикордонні рубежі Чернігівської області для виконання оперативно-бойових завдань. Днем раніше з Хорольської територіальної громади попрямував ще один автомобіль для першої танкової бригади, яка також дислокується на Чернігівщині.

Ці дві автівки, як і дев’ять, що раніше передані на фронтові позиції військовим, були придбані за рахунок коштів благодійного фонду «Інтелект». Дякуємо усім за донат, за таку відчутну пожертву для матеріально-фінансової підтримки ЗСУ, а також тим небайдужим людям, які долучилися до ремонту та пофарбування автотранспортних засобів. Зокрема, особливої вдячності заслуговують: фізична особа-підприємець Вадим Устименко – за безкоштовно надані автозапчастини, комплектуючі, автомобільні оливи та технічні рідини, майстер з автослюсарних робіт Вячеслав Дранко – за пофарбування автівок.

Гуртом ми можемо творити великі справи, а благодійність неймовірно примножує й зміцнює віру в завтрашній день і спонукає творити добро заради нашого майбутнього! Тож не втрачаймо надії на те, що всі ми разом вистоїмо, виборемо й переможемо!

 

 

Автор: Ірина ГРИГОРАШ

 

Оголошення
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

23 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться восьме позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
     
До уваги мешканців Хорольської громади!

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиць, провулків та тупиків у населених пунктах Хорольської міської територіальної громади

     
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

05 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться шосте позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]