Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Полтавська ОВА

Сайт Президента України

Полтавський обласний центр зайнятості

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

сергій міщенко україни ордена повномасштабної бригади війни звання присвоєно міщенку сергію удостоєнням героя золота зірка» ворожі національній гвардії проходив
Звання Героя України з удостоєнням ордена «Золота Зірка» присвоїли нашому земляку Сергію Міщенку
2023-02-25

Згідно з Указом Президента №104/2023 від 23 лютого Сергію Міщенку присвоєно звання Героя України з удостоєнням ордена «Золота Зірка». За особисту мужність і героїзм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, самовіддане служіння Українському народові присвоєно воїну посмертно.

Сергій Олексійович був головним сержантом, командиром 1 відділення 3 взводу протитанкових ракетних комплексів 45-ї окремої артилерійської бригади. Загинув 1 грудня 2022 року в населеному пункті Ковалівка Сватівського району на Луганщині під час виконання бойового завдання.

Захисник знищив 35 одиниць техніки ворога. 7 з них, зокрема й 4 ворожі танки, Сергій Міщенко ліквідував впродовж одного бою. Воїн мав позивний «Бугор», а побратими також назвали його винищувачем танків. З початку повномасштабної війни до лав 45-ої бригади, яка обороняла Бахмут та Соледар, стали чимало відважних воїнів. Одним із найвідважніших серед них був наш земляк Сергій Міщенко.

За бойові заслуги Сергій Міщенко став повним кавалером ордена «За мужність». У липні 2022 року нагороджений відзнакою «Хрест бойових заслуг».

Сергій Міщенко народився 21 травня 1974 року в Зінькові. Закінчив Проценківську середню школу, з 1991 по 1993 роки проходив службу у Національній гвардії України у Кривому Розі. Здобув освіту юриста. Після служби в лавах армії деякий час працював в Опішнянському підрозділі міліції. Займався підприємницькою діяльністю та будівництвом, мешкав у Хоролі. У воїна залишилися 4 доньки й 2 сини.

Захищати Україну Сергій Міщенко пішов з перших днів повномасштабної війни. Воював за визволення від росіян Києва, брав участь у боях під Барвінковим, Вірнопіллям, Бражківкою, відбивав ворожі напади на Харківщині.

Памятаємо безсмертний ратний подвиг нашого славного Героя! Щирі співчуття рідним.

Герої не вмирають!

Оголошення
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

23 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться восьме позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
     
До уваги мешканців Хорольської громади!

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиць, провулків та тупиків у населених пунктах Хорольської міської територіальної громади

     
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

05 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться шосте позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]