Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Полтавська ОВА

Сайт Президента України

Полтавський обласний центр зайнятості

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

хорольської міської життя виконавчого комітету ветеранів мудрість поваги працю міського справами голови керуюча (секретар) галина козлова похилого громади людина приміщенні
Золота осінь життя
2021-09-30

Якщо молодість життя можна порівняти з весною, то осінь – це пора людей старшого та похилого віку. В цю пору людина, як і природа, починає збирати свої врожаї. Зерна, що зростали за життя дають віддачу, приходить справжня мудрість життя, людина ділиться накопиченим  роками досвідом і потребує від близьких та оточуючих поваги та уваги.

Сьогодні, 30 вересня, у приміщенні Хорольського базового будинку культури відбувся урочистий захід  до Міжнародного дня людей похилого віку та Дня ветерана.

Привітати ветеранів, засвідчити свою шану і повагу представникам старшого покоління, подякувати за нелегку працю, мудрість, життєвий  досвід  та активну громадську позицію  прийшли керуюча справами (секретар) виконавчого комітету Хорольської міської ради Галина Козлова, депутат  Хорольської міської ради Яна Карманська та голова Відокремленого підрозділу організації ветеранів України у Хорольській міській територіальній громаді Олександр Козирод.

Звертаючись до  присутніх у залі,  керуюча справами (секретар) виконавчого комітету Галина Козлова, наголосила на тому, що повага до старших є однією з найголовніших цінностей  людської моралі.  Від  імені Хорольського міського голови Сергія Волошина та виконавчого комітету міської ради, висловила слова щирої поваги та глибокої вдячності за багаторічну самовіддану працю на благо нашого краю, доброту і мудрість, активну громадську позицію та побажала усім присутнім  здоров’я, миру та злагоди.

Після поздоровлень були вручені Подяки міського голови жителям громади, хто за багато років своєю працею зробив величезний вклад у розбудову Хорольщини. Зворушливі вітання, проникливі пісні, гуморески, веселі музичні композиції – все це дарували літнім людям під час святкового заходу учасники художньої самодіяльності Хорольської громади, вихованці Хорольської школи мистецтв та учні Хорольської спеціалізованої  школи №1 І-ІІІ ступенів. Концертна програма, викликала дуже теплі та приємні емоції у присутніх і залишила незабутні враження.

Керуюча справами (секретар) виконавчого комітету Галина Козлова за дорученням міського голови Сергія Волошина цього ж дня привітала ветеранів територіального центру міської ради, соціального захисту населення та відвідала на дому ветерана праці Мінакову Єлізавету Іванівну. Святковий ретро-захід для ветеранів громади під лейтмотивом «Летять роки у вирій понад нами» підготували працівники Хорольської центральної публічної бібліотеки, який відбувся у приміщенні тер центру міської ради.

Маємо пам’ятати одне – людина, яка дожила до похилого віку, повсякчас гідна поваги. За ту працю, яку вона робила все життя, за той слід, який  вона лишила  на землі і за те, що їй по милості Божій вдалося дожити до цих літ. Адже далеко не усім дано таке величезне досягнення і благовоління – відчути мудрість і зрілість своїх років.

 

Автор: Тетяна БУЛІНА

 

Оголошення
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

23 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться восьме позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
     
До уваги мешканців Хорольської громади!

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиць, провулків та тупиків у населених пунктах Хорольської міської територіальної громади

     
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

05 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться шосте позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]