Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Полтавська ОВА

Сайт Президента України

Полтавський обласний центр зайнятості

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

злодії області випадки телефонного полтавській імені кошти управління головне надходили органів дзвінки особи проханням обслуговуються податків перерахувати громаді начальника неві
Знов працюють телефонні шахраї!
2023-07-05

Головне управління ДПС у Полтавській області повідомляє про випадки телефонного шахрайства з боку невідомих осіб у територіальних громадах. Так, на минулому тижні до керівників підприємств та ФОП, які обслуговуються Котелевською ДПІ, надходили дзвінки невідомих осіб від імені начальника Котелевської ДПІ Віталії Матюшенко. Злодії звертаються із проханням перерахувати кошти на картковий рахунок.

Також стало відомо про аналогічні дії у Диканській територіальній громаді. До керівників підприємств, установ та організацій, надходили дзвінки із прихованих номерів із пропозицією перетелефонувати  Олександру Литвину за номерами: +380982997553; +380976242294. Злодії представлялися Олександром Авраменком (+380979414492) із проханням терміново надати матеріальну підтримку.

Повідомляють про випадки телефонного шахрайства у Карлівській громаді, зокрема, платникам податків, керівникам фермерських господарств та ФОП, які обслуговуються Карлівською ДПІ, телефонували невідомі особи, які вимагали неправомірну вигоду.

Злодії продовжили працювати за традиційною схемою – зафіксовані випадки телефонних дзвінків, щодо вимагання неправомірної вигоди від імені начальника Решетилівської ДПІ Віталія Найдьона. Від платників податків надійшла інформація щодо шахраїв, які просять перерахувати кошти (засобами телефонного зв’язку). Злодії використовують номери телефонів: +380979677833; +380979677989.

Головне управління ДПС у Полтавській області нагадує, що службові особи ДПС Полтавщини жодних вказівок по телефону щодо проведення перевірок, збирання коштів від свого чи від імені довірених осіб давати не можуть. Працівники органів ДПС мають діяти виключно в межах норм Податкового Кодексу та законодавства України.

Наполегливо радимо не вступати у перемовини з телефонними шахраями та не перераховувати їм кошти, бути пильними та обачними. При виявленні таких фактів негайно звертатись до органів Національної поліції, ДБР, СБУ та прокуратури.

 

Головне управління ДПС у Полтавській області

Оголошення
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

23 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться восьме позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
     
До уваги мешканців Хорольської громади!

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиць, провулків та тупиків у населених пунктах Хорольської міської територіальної громади

     
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

05 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться шосте позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]