Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Полтавська ОВА

Сайт Президента України

Полтавський обласний центр зайнятості

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

україни збройних життя міцного кров’ю бажаю героїв право державі подвиг україни! ціною дорогі слава кожного воїни водночас небезпечну місію
Зі святом мужніх Воїнів-Захисників!
2023-12-06

Шановні військовослужбовці Збройних Сил України, відважні Воїни, дорогі та серцю любі наші Захисники та Захисниці України, кращі сини та доньки України!

Прийміть щиросердні вітання із Днем Збройних Сил України. 6 грудня Ви відзначаєте професійне свято, ведучи запеклі бої у повітрі й на морі з російськими окупантами на рідній землі. Ціною надлюдських зусиль і немислимих страшних випробувань Ви міцно тримаєте позиції і вибиваєте ворожих окупантів, звільняючи українські міста і села.

Кожен метр звільнених українських земель просякнутий кров’ю Героїв, великий подвиг який стане вікопомним для майбутніх поколінь.

651 день Ви мужньо і самовіддано б’єтесь з противником за волю українського народу, за непорушність державних кордонів, за право на життя у мирній державі. У найважчий для України час Ви стали надійним щитом оборони, завадою на шляху російського агресора. Своїми нечуваними й небаченими досі в усьому світі сміливістю, незламністю, силою духу, стійкістю і професіоналізмом зламали ворожі імперські плани. Ціною власного життя і здоров’я Ви продовжуєте виборювати свободу для мільйонів українців, здобувати право на існування нашої держави.

Український народ вірить у Вас і покладає великі надії, молиться за кожного з Вас, аби всі повернулися з лінії фронту живими і неушкодженими. Від себе особисто та від усієї Хорольської громади висловлюю безмежну вдячність землякам-військовослужбовцям та всім славним воїнам Збройних Сил України за сумлінне виконання військового обов'язку, відвагу, самопожертву й сталевий характер, який ви щодня демонструєте в кровопролитних боях з російським агресором. Шлях Вашої бойової слави надзвичайно складний і не кожному під силу виконувати благородну, але водночас небезпечну місію – боронити Батьківщину.

У довічній жалобі ми схиляємо голови перед світлою пам'яттю Героїв, які віддали своє життя за Україну і кожного з нас. Ми завжди пам'ятатимемо їх подвиг із усвідомленням надвисокої ціни свободи, яка заплачена потом і кров’ю славних Воїнів-визволителів.

Збройні Сили України – це наша національна гордість, найзвитяжніша армія світу, приклад самовідданості та героїзму! Носити військову форму з шевронами ЗСУ – почесно і престижно.

Дорогі, славні наші Воїни ЗСУ! Бажаю усім Вам міцного здоров'я, витримки і гарту, міцного духу, стійкості у боротьбі за незалежність, територіальну цілісність і суверенітет України. Бажаю гідно пройти наш спільний буремний шлях до всеосяжної омріяної Перемоги! Хай запанують добро і мир у нашій державі, на всіх континентах і всій Землі!

 

Слава Збройним Силам України! Слава Україні!

Оголошення
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

23 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться восьме позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
     
До уваги мешканців Хорольської громади!

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиць, провулків та тупиків у населених пунктах Хорольської міської територіальної громади

     
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

05 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться шосте позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]