Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Сайт Президента України

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

Життя - не тільки будні...
2018-12-17

Напередодні Дня Святого Миколая для представників новоствореної громадської організації «Ветеран Хорола» відбувся святковий вогник, який об’єднав ветеранів міста в єдину дружну родину. На святкову гостину мали змогу завітати понад 60 осіб. Це свято несе з собою атмосферу чуда, світла і добра, а дорослим хочеться вірити в здійснення доброго дива не менше за дітей. Тож вогники радості виблискували в очах учасників святкового заходу, як і в дітей, – з непідробними емоціями й щирістю.

У суспільному житті громади Хорола ветерани приймають найактивнішу участь з-поміж інших верств населення. Вміють працювати на добровільних засадах задля принесення користі всім містянам, а поряд з тим вміють приємно проводити дозвілля і організовувати свята. Це не просто приклад для наслідування різним поколінням, зокрема для молоді, а й позитивний зразок об’єднання й згуртування людей у наш непростий час. Саме в єдності наша сила, яка є запорукою нових звершень і виконання добрих справ.

На початку грудня цього року в житті ветеранської родини, яку очолює Галина Козлова, відбулася значима подія – окрім Громадської ради ветеранів при виконавчому комітеті Хорольської міської ради створено громадську організацію «Ветеран Хорола». Відтепер об’єднання ветеранів міста діє в оновленому багаточисельному складі на підставі розробленого і затвердженого статуту, із новими силами, новими ідеями й широкими окресленими планами на перспективу.

Культурно-розважальна програма була насиченою і веселою, адже про неї подбали й самі ветерани, підготувавши гуморески, пісні, вірші та театралізовані постановки. Ведучим на заході був талановитий і харизматичний Юрій Базіль, який завів публіку своїм дотепним гумором, подарував бурхливі позитивні емоції учасникам святкового дійства.

Міський голова Сергій Волошин відгукнувся на запрошення ветеранської організації та завітав на святковий вогник і не з порожніми руками. Вручив грошові подарунки квартету «Криниченька» на придбання сценічних костюмів, представниці Хорольського районного осередку Всеукраїнської організації інвалідів «Союз організації інвалідів України» ‒ на оновлення меблів у приміщенні офісу. А найбільш приємно було зробити подарунок подружній парі Валентині та Валентину Діденкам, які отримали довгоочікуваний подарунок долі – у ніч із 16-го на 17-те грудня народилася їх онучка Єлизавета. Тож подарунок для них символічно найцінніший – на пелюшки для другої внучки (є ще старшенька Анастасія). Це, мабуть, був найзворушливіший момент свята, у який всі присутні в залі щиро порадувалися й потішилися. Також цього вечора привітали подружню пару Дятленків з ювілейною тридцятою річницею весілля, яке названо в народі перловим.

Кумедно, з вибухами нестримного сміху, було під час перегляду сценки «Я ж тебе, Галю, та й не лаю» у майстерному акторському виконанні квартету «Криниченька». Окрім того, вони та вокальний ансамбль «Берегиня» подарували публіці народні пісні  в задушевному акапельному виконанні.

Міський голова щиро вдячний організаторам заходу за запрошення і подарований гарний настрій, за всебічну підтримку і готовність допомагати місту.

 

Оголошення
     
Повідомлення Хорольської міської ТВК

Постановами Хорольської міської територіальної виборчої комісії Лубенського району Полтавської області "Про визначення наступного за черговістю кандидата в депутати у єдиному виборчому списку від ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ "ЗА МАЙБУТНЄ" визначено обраним депутатом Олексенка В.І., наступним за черговістю кандидата у депутати у єдиному виборчому списку до Хорольської міської ради.

     
     
Повідомлення про результати громадського обговорення про перейменування топонімів

Звіт про результати проведення громадського обговорення щодо перейменування населених пунктів Хорольської міської територіальної громади (село Новоіванівка, село Бригадирівка, село Червоне)

     
     
Повідомлення про взяття на облік безхазяйного майна

Виконавчий комітет Хорольської міської ради повідомляє про взяття на облік безхазяйного нерухомого майна , що знаходиться за адресою: вул.Лісна, будинок 18, с.Лісянщина, Лубенського р-ну, Полтавської обл.

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]