Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Полтавська ОВА

Сайт Президента України

Полтавський обласний центр зайнятості

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

covid- випадків захворювань міської території тижня зареєстровано хорольської громади територіальної центр заходів протиепідемічних україни протягом захворюваності громаді рекомендуємо режиму
Закликаємо громадян дотримуватися маскового режиму та рекомендуємо вакцинуватися від COVID-19
2022-10-12

На території Полтавщини продовжує зростати кількість хворих на COVID-19. Коронавірус контагіозний і при його ураженні інфекційна хвороба стрімко поширюється з дуже ускладненим перебігом. Динаміку показує щотижнева статистика Хорольського відокремленого підрозділу ДУ «Полтавський обласний центр контролю і профілактики хвороб МОЗ України».

На території Хорольської міської територіальної громади щодня реєструється від 20 до 30 нових випадків захворюваності на COVID-19. Протягом минулого 40-го тижня 2022 року в громаді зареєстровано 66 випадків захворювань, що на 22% більше порівняно з попереднім тижнем – потягом 39-го тижня зареєстровано 54 випадків захворювань.

По Полтавській області протягом минулого 40-го тижня зареєстровано 2923 випадків захворювань на COVID-19, що на 9% більше порівняно з попереднім тижнем – протягом 39-го тижня зареєстровано 2680 випадків захворювань. За минулий тиждень зафіксовано 10 летальних випадків по Полтавській області.  Слід зазначити, що в осінню пору року спостерігається й значний ріст сезонних захворювань, зокрема ГРВІ. Показник захворюваності на ГРВІ по громаді перевищує обласний на 32%.

У зв’язку з ростом захворюваності на гостру респіраторну хворобу COVID-19 на території Хорольської міської територіальної громади міською комісією з питань ТЕБ і НС прийнято рішення щодо посилення протиепідемічних заходів згідно Постанови Кабінету Міністрів України від 09.12.2020 №1236 (зі змінами) «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2».

У відповідності до протокольного рішення міської комісії з питань ТЕБ і НС від 11.10.2022 №5 керівникам установ, підприємств, організацій всіх форм власності на території Хорольської міської територіальної громади дотримуватись в повному обсязі протиепідемічних заходів, визначених вищезазначеною постановою. Зокрема, такі заходи стосуються дотримання маскового режиму.

Інформація про стан вакцинації населення проти COVID-19 в пунктах щеплення КНП «Хорольський центр ПМСД» щоденно оновлюється на офіційному сайті міської ради.  Відповідно до рекомендацій Міністерства охорони здоров’я України рекомендуємо вакцинуватися у невідкладному порядку.

Для отримання бустерної дози щеплення звертайтеся до свого сімейного лікаря КНП "Хорольський центр ПМСД" або ж записатися у чергу на вакцинацію за телефонами:

(066)852-57-85,

(066)852-58-30

 

Міцного всім імунітету! Бережіть себе і будьте здорові!

Оголошення
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

23 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться восьме позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
     
До уваги мешканців Хорольської громади!

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиць, провулків та тупиків у населених пунктах Хорольської міської територіальної громади

     
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

05 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться шосте позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]