Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Сайт Президента України

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

виконання false частини авторитет хорольської військової minor-latin службу земляки міської складі синовець громади пишаємося серед україни обов’язку calibri командуванням ві
Захист та безпека країни в надійних руках! Знай наших!
2024-06-07

Не так часто надходять листи вдячності від командування військових частин, у яких проходять військову службу наші земляки і здобувають неабиякий авторитет. Днями на адресу голови Хорольської міської ради надійшов лист-подяка від командира військової частини А3425 у складі 61 окремої механізованої Степової бригади – кадрового в мирний час з’єднання ЗСУ, що перебуває у складі Корпусу резерву.

Наш земляк, уродженець міста Хорола – аеророзвідник Олександр Володимирович Синовець відзначений командуванням за чесне та сумлінне виконання військового обов’язку із захисту суверенітету та територіальної цілісності України.

У свою чергу міський голова Сергій Волошин нагородив своєю Подякою батьків нашого Захисника – Зою та Володимира Синовець за виховання гідного громадянина і патріота Батьківщини. Від імені всієї Хорольської міської теритріальної громади подякував мамі і татові Олександра за сина, його зразкову службу, вірність військовій присязі та Вітчизні. Пишаємося, що наші земляки примножують ратну справу поколінь захисників рідної землі, формують та підтримують високий авторитет Збройних Сил України.

Як повідомив командир військової частини, наш хоролець Олександр проявив себе відважним воїном, який гідно захищає Україну та її народ. Неодноразово заохочувався вищим командуванням частини за сумлінне виконання службового обов’язку та оперативно-бойових завдань. Здобув стійкий авторитет не лише серед офіцерів командного складу, а й серед бойових побратимів.

Пишаємося Олександром Володимировичем і всіма нашими співвітчизниками, мешканцями Хорольської громади, які своїм відношенням до виконання військового та Конституційного обов’язків є прикладом сили духу, справжнього героїзму, сміливості, відваги, чоловічої честі та гідності.  

Віримо в ЗСУ! Слава Україні та її Воїнам-титанам!

 

Автор і фото: Ірина ГРИГОРАШ

Оголошення
     
Повідомлення про взяття на облік безхазяйного майна

Виконавчий комітет Хорольської міської ради повідомляє про взяття на облік безхазяйного нерухомого майна , що знаходиться за адресою: вул.Лісна, будинок 18, с.Лісянщина, Лубенського р-ну, Полтавської обл.

     
     
До уваги землекористувачів та землевласників Хорольської міської територіальної громади!

До уваги землекористувачів та землевласників, фізичних та юридичних осіб різних форм власності! До вашої уваги пропонується до розгляду Положення щодо встановлення розміру ставок орендної плати за користування земельними ділянками на території Хорольської міської територіальної громади.

     
     
Повідомлення про скликання чергового виконкому

16 липня 2024 року о 14:00 год. відбудеться дванадцяте чергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня, 4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]