Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Сайт Президента України

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

Захист і самопоміч у надзвичайних ситуаціях
2023-05-30

Державна служба України з надзвичайних ситуацій презентує посібник для самостійного вивчення населенням способів захисту від надзвичайних ситуацій та дій у разі їх виникнення «ЗАХИСТ І САМОПОМІЧ У НАДЗВИЧАЙНИХ СИТУАЦІЯХ» У цьому посібнику ви можете знайти багато корисної інформації про способи дій, засоби захисту та самопоміч у надзвичайних ситуаціях.

Державою гарантуються і забезпечуються конституційні права громадян на захист життя, здоров’я та власності, у тому числі, шляхом створення органів управління і сил цивільного захисту, забезпечення готовності до дій аварійно-рятувальних, пожежних та інших служб і підрозділів з надання допомоги у невідкладних випадках. Але до того часу, поки не надійшла допомога, коли, можливо, лічені хвилини вирішують все, кожен з нас може покладатися лише на свої знання і здібності.

Прийнявши до уваги матеріал, викладений у посібнику, періодично освіжаючи свої знання про небезпеки, які загрожують Вам і Вашій родині за місцем проживання, можете вважати, що значна частина роботи на шляху забезпечення готовності до дій з надання допомоги собі та близьким в умовах надзвичайних ситуацій, Вами виконана.

Важливі номери телефонів при виникненні надзвичайних ситуацій:

Служба порятунку – 101;

Поліція – 102;

Екстрена медична допомога – 103;

Аварійна служба газу – 104.

З усіх питань потенційних небезпек і можливостей використання засобів захисту ДСНС України організовані консультаційний центр в Полтавській області: (0532) 503-576

Посібник – завантажити.

Оголошення
     
Повідомлення про взяття на облік безхазяйного майна

Виконавчий комітет Хорольської міської ради повідомляє про взяття на облік безхазяйного нерухомого майна , що знаходиться за адресою: вул.Лісна, будинок 18, с.Лісянщина, Лубенського р-ну, Полтавської обл.

     
     
До уваги землекористувачів та землевласників Хорольської міської територіальної громади!

До уваги землекористувачів та землевласників, фізичних та юридичних осіб різних форм власності! До вашої уваги пропонується до розгляду Положення щодо встановлення розміру ставок орендної плати за користування земельними ділянками на території Хорольської міської територіальної громади.

     
     
Повідомлення про скликання чергового виконкому

16 липня 2024 року о 14:00 год. відбудеться дванадцяте чергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня, 4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]