Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Полтавська ОВА

Сайт Президента України

Полтавський обласний центр зайнятості

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

З вірою в дива, з надією на Перемогу!
2023-12-06

Шановні жителі Хорольської міської територіальної громади, від щирого серця вітаю всіх з Днем святого Миколая Чудотворця.

6 грудня в Україні вперше святкуватимуть День святого Миколая — свято, на яке з нетерпінням чекають діти, бо саме цієї дати вони знаходять під подушкою різні подарунки. Цього року на дива чекають не лише маленькі мешканці Хорольської громади, а й дорослі – адже кожному з нас хочеться, щоб війна закінчилася якнайшвидше.

Українці люблять Святого Миколая, мудрого покровителя й наставника, який завжди допомагає всім добрим людям. У наших серцях та думках його образ є символом великої доброти і взаємодопомоги. Його незрівнянні вчинки і тепле серце надихають нас бути добрими один до одного, ділитися радістю та любов’ю зі своїми близьким.

Вірю, що Святий Миколай завітає до кожної домівки і сповнить великою радістю і позитивом всіх дітей. Нехай він дарує здоров’я й щасливу долю, принесе Господнє благословення, що оберігатиме вас протягом усього життя.

Усім читачам бажаю, щоб добрий і щедрий Святий Миколай здійснив ваші найзаповітніші бажання та подарував море позитиву та усмішок. Нехай цей день принесе вам величезну радість, тепло і щасливі миті з рідними та близькими Хай молитва завжди оберігає ваші родини, а у кожній оселі панують мир, добробут та злагода!

Зичу усім здоров’я, добра та сімейного тепла.

 

З повагою, міський голова – Сергій ВОЛОШИН!

Оголошення
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

23 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться восьме позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
     
До уваги мешканців Хорольської громади!

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиць, провулків та тупиків у населених пунктах Хорольської міської територіальної громади

     
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

05 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться шосте позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]