Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Сайт Президента України

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

З вірою в дива, з надією на Перемогу!
2023-12-06

Шановні жителі Хорольської міської територіальної громади, від щирого серця вітаю всіх з Днем святого Миколая Чудотворця.

6 грудня в Україні вперше святкуватимуть День святого Миколая — свято, на яке з нетерпінням чекають діти, бо саме цієї дати вони знаходять під подушкою різні подарунки. Цього року на дива чекають не лише маленькі мешканці Хорольської громади, а й дорослі – адже кожному з нас хочеться, щоб війна закінчилася якнайшвидше.

Українці люблять Святого Миколая, мудрого покровителя й наставника, який завжди допомагає всім добрим людям. У наших серцях та думках його образ є символом великої доброти і взаємодопомоги. Його незрівнянні вчинки і тепле серце надихають нас бути добрими один до одного, ділитися радістю та любов’ю зі своїми близьким.

Вірю, що Святий Миколай завітає до кожної домівки і сповнить великою радістю і позитивом всіх дітей. Нехай він дарує здоров’я й щасливу долю, принесе Господнє благословення, що оберігатиме вас протягом усього життя.

Усім читачам бажаю, щоб добрий і щедрий Святий Миколай здійснив ваші найзаповітніші бажання та подарував море позитиву та усмішок. Нехай цей день принесе вам величезну радість, тепло і щасливі миті з рідними та близькими Хай молитва завжди оберігає ваші родини, а у кожній оселі панують мир, добробут та злагода!

Зичу усім здоров’я, добра та сімейного тепла.

 

З повагою, міський голова – Сергій ВОЛОШИН!

Оголошення
     
Повідомлення про взяття на облік безхазяйного майна

Виконавчий комітет Хорольської міської ради повідомляє про взяття на облік безхазяйного нерухомого майна , що знаходиться за адресою: вул.Лісна, будинок 18, с.Лісянщина, Лубенського р-ну, Полтавської обл.

     
     
До уваги землекористувачів та землевласників Хорольської міської територіальної громади!

До уваги землекористувачів та землевласників, фізичних та юридичних осіб різних форм власності! До вашої уваги пропонується до розгляду Положення щодо встановлення розміру ставок орендної плати за користування земельними ділянками на території Хорольської міської територіальної громади.

     
     
Повідомлення про скликання чергового виконкому

16 липня 2024 року о 14:00 год. відбудеться дванадцяте чергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня, 4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]