Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Сайт Президента України

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

З Міжнародним днем музики!
2023-10-01

Міжнародний День музики – свято, яке знаходить відгук у серці кожної людини. Музика є невід'ємною складовою нашого життя, від народження і материнської колискової до останнього подиху. Без неї неможливо прожити: вона повсякчас звучить у наших думках. З музикою ми радіємо і з музикою сумуємо.

Висловлюю щиру подяку вчителям музики навчальних закладів, аматорським і професійним музичним колективам Хорольської громади – всім тим, хто дарує нам незабутні хвилини спілкування з цим прекрасним, вічним, неповторним мистецтвом. Адресую щирі слова вдячності за творчу, самовіддану, побудовану на великому ентузіазмі працю керівникам і колективам Хорольської мистецької (музичної) школи, Хорольського базового будинку культури,сільським будинкам культури та клубам.

Юним музикантам, для яких музична творчість стала невід’ємною частиною життя, бажаємо старанно вчитися володіти інструментами і поповнювати когорту талановитих музикантів. Нових перемог і здобутків, дипломів і Гран-прі, а найкращим талантам – слави і визнання на великих сценах.

Бажаю отримувати велику насолоду від спілкування з багатогранним світом музики, який був і залишиться на всі часи однією з найпрекрасніших цінностей духовної скарбниці українського народу.

 

З повагою – міський голова Сергій Волошин

Оголошення
     
Повідомлення Хорольської міської ТВК

Постановами Хорольської міської територіальної виборчої комісії Лубенського району Полтавської області "Про визначення наступного за черговістю кандидата в депутати у єдиному виборчому списку від ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ "ЗА МАЙБУТНЄ" визначено обраним депутатом Олексенка В.І., наступним за черговістю кандидата у депутати у єдиному виборчому списку до Хорольської міської ради.

     
     
Повідомлення про результати громадського обговорення про перейменування топонімів

Звіт про результати проведення громадського обговорення щодо перейменування населених пунктів Хорольської міської територіальної громади (село Новоіванівка, село Бригадирівка, село Червоне)

     
     
Повідомлення про взяття на облік безхазяйного майна

Виконавчий комітет Хорольської міської ради повідомляє про взяття на облік безхазяйного нерухомого майна , що знаходиться за адресою: вул.Лісна, будинок 18, с.Лісянщина, Лубенського р-ну, Полтавської обл.

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]