Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Сайт Президента України

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

З Днем святого Миколая!
2022-12-19

День Святого Миколая – перше зимове свято, на яке з нетерпінням і великими сподіваннями чекають діти і дорослі. Цьогоріч святковий настрій затьмарила жорстока широкомасштабна російсько-українська війна. Окупанти забирають у наших дітей свята, щасливе дитинство. Але їм ніколи не вдасться загасити у наших серцях вогники надії та віри в добрі дива. Як би не було тяжко, але ми продовжуємо добрі традиції, виховуючи в наших дітях доброту, милосердя, співчуття і гуманність.

Це свято співпало з Міжнародним днем допомоги бідним та є своєрідним символом людської надії і віри у краще майбутнє. День Святого Миколая уособлює початок великого всенародного Новоріччя, а його незмінним символом є образ заступника, покровителя, вихователя дітей і юнацтва. Тож нехай наше молоде покоління буде під надійним заступництвом Святого Миколая. Нехай цей день подарує приємні несподіванки, посіє зерно любові і надії на життя під мирним небом.

Усім жителям громади й України щиро зичу міцного здоров’я на всі пори року, родинного затишку й душевного тепла. А всі нашим діткам – щасливого дитинства й майбуття у вільній, мирній, процвітаючій Україні. Нехай Святий Миколай наділить нас потужною незримою силою і терпінням, благословить на мир і добро, а молитва оберігає кожну українську оселю і кожного нашого Захисника. З великими сподіваннями чекаємо на дива, віримо в Перемогу!

 

З повагою – міський голова Сергій ВОЛОШИН

Оголошення
     
Повідомлення про взяття на облік безхазяйного майна

Виконавчий комітет Хорольської міської ради повідомляє про взяття на облік безхазяйного нерухомого майна , що знаходиться за адресою: вул.Лісна, будинок 18, с.Лісянщина, Лубенського р-ну, Полтавської обл.

     
     
До уваги землекористувачів та землевласників Хорольської міської територіальної громади!

До уваги землекористувачів та землевласників, фізичних та юридичних осіб різних форм власності! До вашої уваги пропонується до розгляду Положення щодо встановлення розміру ставок орендної плати за користування земельними ділянками на території Хорольської міської територіальної громади.

     
     
Повідомлення про скликання чергового виконкому

16 липня 2024 року о 14:00 год. відбудеться дванадцяте чергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня, 4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]