Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Полтавська ОВА

Сайт Президента України

Полтавський обласний центр зайнятості

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

україни артисти оркестру музика колективу заслуженого хорольської галина українська оркестрів історії міської землі рятує зразково-показового збройних академічного нашої разом
Все минає, і війна колись закінчиться, а музика – вічна!
2022-10-16

У темні часи страшних випробувань для українського народу, коли ворог нищить все на своєму шляху, рятує музика і спів солов’їною мовою. Російська орда може вбивати, руйнувати, кривдити й ламати людські долі, але армії брехні і оскаженілого звірства ніколи не зламати найміцніший і найстійкіший духом український народ. І саме в лиху годину рятує та підіймає дух нескорених українська пісня.

15 жовтня у глядацькому залі Хорольського базового будинку культури Хорольської міської ради місцева публіка з теплом і любов’ю приймала неперевершених талановитих артистів провідного творчого колективу нашої держави – Заслуженого академічного зразково-показового оркестру Збройних Сил України. Артисти оркестрового колективу з початку повномасштабного вторгнення і донині постійно гастролюють з концертами по всій Україні, бувають і на передовій, щоб підняти бійцівський дух нашим Воїнам світла й правди.

Музика військових оркестрів – невід’ємна частина історії і традицій української землі, яка має глибоке коріння та сягає прадавніх часів княжих оркестрів Київської Русі. Глядачі торкнулися глибин понад тисячолітньої історії України, красу і велич якої артистам Заслуженого оркестру ЗСУ вдалось розкрити і донести своєю високою художньою майстерністю до сердець щирих патріотів Батьківщини. У пісенних композиціях прадавнього народного фольклору лунала щира українська душа – зранена, вистраждана, але незламна. 

Зарядили позитивом і запальні патріотичні вокально-музичні номери у виконанні вокалістів Світлани Чередниченко, Даніїла Клягіна, джазового квінтету «Диксиленд» та фольклорного гурту «Святовид». Зачарували своїм талановитим співом Народні артисти України – Ігор Левенець та Галина Довбецька. 

Артисти подарували глядачам гарний настрій і незабутні враження, а разом з тим – допомогли забрати благодійні пожертви в підтримку військовослужбовцям ЗСУ. Усі зібрані кошти буде перераховано на рахунок благодійного фонду «Інтелект», який став флагманом волонтерського руху на Хорольщині і не припиняє доброчинство заради досягнення нашої спільної мети – Перемоги над рашистами та відновлення миру на рідній землі.

Керуюча справами (секретар) виконавчого комітету Хорольської міської ради Галина Козлова від імені місцевої влади та громади Хорольщини подякувала творчому колективу Заслуженого академічного зразково-показового оркестру Збройних Сил України за благодійний концерт, який надовго закарбується у пам’яті глядачів особливими атмосферою, потужною енергетикою і колоритом.

З нами Бог, за нами Україна, разом до Перемоги!

 

 

Автор: Ірина ГРИГОРАШ

 

Оголошення
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

23 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться восьме позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
     
До уваги мешканців Хорольської громади!

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиць, провулків та тупиків у населених пунктах Хорольської міської територіальної громади

     
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

05 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться шосте позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]