Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Сайт Президента України

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

Вітання з Великоднем!
2020-04-18

Шановні хорольці, славні українці, дорогі віряни!

Цього року 19 квітня усі християнські церкви світу відзначають Великдень – свято Воскресіння Господнього, яке є головним для християн. Особливо приємно, що Христос об’єднує усіх: православних, греко-католиків, римо-католиків та протестантів, які відзначають цю величну подію в один день. Це найсвітліше християнське свято вже дві тисячі років дбайливо зберігає любов усього людства, яка буде передаватися у формі духовних надбань через роки, віки й тисячоліття. Тож ми маємо плекати в своїх серцях любов до ближніх і вміти прощати образи і кривди, щоб передати високу моральність, найкращі християнські традиції наших предків наступним поколінням.

У цей весняний сонячний день ми зичимо один одному усіх життєвих благ та особливо щедрі на побажання, які сповнені радістю, добром, оптимізмом і неймовірним духовним піднесенням.

Великдень – це найбільше свято любові і самопожертви, перемоги добра над злом. Воно символізує перемогу над смертю Ісуса Христа, який прийняв смерть за наші гріхи і спасіння усього людства від страшних бід. Воскресіння Христове свідчить, що вічне небесне життя перемагає земну смерть і доводить, що добро завжди долає зло.

Христове Воскресіння уособлює любов до ближніх, толерантність, милосердя, віру, надію, торжество добра над злом і початок нового життя, яке дає нам упевненість і сподівання на те, що будь-які труднощі можна пережити і здолати заради щасливого майбутнього. Нехай же в цей день сповниться вселенської Христової радості кожна українська душа!

Нехай Всевишній пошле нам усім мудрості та єднання сердець, добрих помислів, бажань і плідних результатів праці. Сумлінно працюючи з любов’ю до рідного краю ми здатні перетворити свою домівку на райський куточок! Кожній родині бажаємо миру і злагоди, душевного тепла, радості, достатку та Божої ласки!

І хоч цього року, через карантинні обмеження, ми святкуємо Великдень у незвичному для нас форматі – у стінах власних осель, а не храмів, проте віра від цього не повинна слабнути.

Христос Воскрес! Славімо Його та укріпляймо віру!

Оголошення
     
Повідомлення Хорольської міської ТВК

Постановами Хорольської міської територіальної виборчої комісії Лубенського району Полтавської області "Про визначення наступного за черговістю кандидата в депутати у єдиному виборчому списку від ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ "ЗА МАЙБУТНЄ" визначено обраним депутатом Олексенка В.І., наступним за черговістю кандидата у депутати у єдиному виборчому списку до Хорольської міської ради.

     
     
Повідомлення про результати громадського обговорення про перейменування топонімів

Звіт про результати проведення громадського обговорення щодо перейменування населених пунктів Хорольської міської територіальної громади (село Новоіванівка, село Бригадирівка, село Червоне)

     
     
Повідомлення про взяття на облік безхазяйного майна

Виконавчий комітет Хорольської міської ради повідомляє про взяття на облік безхазяйного нерухомого майна , що знаходиться за адресою: вул.Лісна, будинок 18, с.Лісянщина, Лубенського р-ну, Полтавської обл.

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]