Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Сайт Президента України

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

Вітання довгожителів Хорола
2020-01-02

Народжених довгожителів Хорола під зодіакальним сузір'ям Козеріг, у порівнянні з іншими місяцями року, найбільша кількість. Міський голова Сергій Волошин разом з керуючою справами (секретарем) виконавчого комітету Мариною Тарабан привітав 2 січня 2020 року відразу трьох іменинниць, які преступили 90-річний бар'єр свого життя.

Наймолодша із трьох жінок поважного віку – Віра Іллівна Волобуєва у перший день 2020 року відзначила 91-й День народження. Ганна Петрівна Неліна 30 грудня минулого року нарахувала на своєму віку 92 роки, а Надії Степанівні Нагієвич 31 грудня виповнилося вже 94!

Міська рада не змінює своїм добрим традиціям у Новому 2020 році й намагається не оминати своєю увагою тих людей, які пізнали життя, набули досвіду і мудрості. Особливої поваги заслуговують ті люди, які власним прикладом закликають наступні покоління цінувати життя в усіх його проявах. Любіть і бережіть себе й своїх ближніх, щоб пройти такий довгий і щасливий життєвий шлях.

Побажаймо нашим довгожителькам зустріти ще не один Новий рік, дата святкування якого тісно переплелася з їхніми долями. Нехай турбота і тепло від ближніх і рідних надихає та сповнює жагою до життя. Многая Вам літа!

 

Автор: ІРИНА ГРИГОРАШ

Оголошення
     
Повідомлення про взяття на облік безхазяйного майна

Виконавчий комітет Хорольської міської ради повідомляє про взяття на облік безхазяйного нерухомого майна , що знаходиться за адресою: вул.Лісна, будинок 18, с.Лісянщина, Лубенського р-ну, Полтавської обл.

     
     
До уваги землекористувачів та землевласників Хорольської міської територіальної громади!

До уваги землекористувачів та землевласників, фізичних та юридичних осіб різних форм власності! До вашої уваги пропонується до розгляду Положення щодо встановлення розміру ставок орендної плати за користування земельними ділянками на території Хорольської міської територіальної громади.

     
     
Повідомлення про скликання чергового виконкому

16 липня 2024 року о 14:00 год. відбудеться дванадцяте чергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня, 4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]