Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Сайт Президента України

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

україни посиланням false служби можна https років громадянина id-картки вигляді x-none //dmsu підрозділів паспорт facebook полтавській області звернутися міграційної
Виповнилося 14 років – час звернутися до Міграційної служби
2021-03-18

Міграційна служба Полтавщини нагадує, що починаючи з 14 років підлітки мають змогу самостійно та БЕЗКОШТОВНО оформити свій найважливіший документ у житті – сучасний, надійний та мобільний паспорт громадянина України у вигляді ID-картки. Зазначимо, що наявність паспорта дає багато переваг – від можливості скласти ЗНО (паспорт є обов’язковим в переліку документів), до плюсів користування різноманітними електронними сервісами, популярним застосунком для смартфону «Дія» тощо.

Все, що потрібно зробити – це після того, як виповнилось 14 років, звернутися до найближчого підрозділу Міграційної служби (під час карантину можна завітати до будь-якого НЕЗАЛЕЖНО від реєстрації місця проживання).

Для зручності пропонуємо вам скористатися чат-ботами ДМС у Viber і Telegram (за посиланням https://dmsu.gov.ua/services.html, які:

  • нададуть вам індивідуальний перелік необхідних документів;
  • допоможуть записатися в електронну чергу;
  • дадуть можливість слідкувати за станом оформлення документа аж до моменту його отримання.

До речі, якщо досягнули 14-річного віку, але не зверталися до податкової служби за отриманням РНОКПП – не варто хвилюватися, можна отримати перший паспорт громадянина України у вигляді ID-картки вже з внесеним РНКОПП, за відповідною заявою. Послуга БЕЗКОШТОВНА та надається за бажанням.

З графіком роботи підрозділів можна ознайомитися на сайті ДМС України за посиланням https://dmsu.gov.ua/poltava
  Виникли питання - звертайтеся на номер телефону «гарячої лінії» (0532)60-89-69 або на сторінку у соціальній мережі Facebook УДМС України в Полтавській області за посиланням: https://www.facebook.com/udmspl/

Вкотре просимо дотримуватися протиепідемічних заходів при відвідуванні підрозділів.

 

УДМС України в Полтавській області

Оголошення
     
Повідомлення про взяття на облік безхазяйного майна

Виконавчий комітет Хорольської міської ради повідомляє про взяття на облік безхазяйного нерухомого майна , що знаходиться за адресою: вул.Лісна, будинок 18, с.Лісянщина, Лубенського р-ну, Полтавської обл.

     
     
До уваги землекористувачів та землевласників Хорольської міської територіальної громади!

До уваги землекористувачів та землевласників, фізичних та юридичних осіб різних форм власності! До вашої уваги пропонується до розгляду Положення щодо встановлення розміру ставок орендної плати за користування земельними ділянками на території Хорольської міської територіальної громади.

     
     
Повідомлення про скликання чергового виконкому

16 липня 2024 року о 14:00 год. відбудеться дванадцяте чергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня, 4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]