Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Сайт Президента України

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

Випадкова зустріч, яка стала невипадковою
2024-01-11

Днями директор «КП Комунсервіс» Олександр Лозенко зустрів доброго знайомого, з яким пліч-о-пліч проходив військову службу в лавах ЗСУ на початку повномасштабного вторгнення російської федерації в Україну. Поцікавившись ситуацією на передовій лінії фронту та потребами військових, директор комунальної служби спільно з міським головою Сергієм Волошиним ініціювали збір коштів для придбання безпілотника розвідувальному взводу 72-ої окремої механізованої бригади імені Чорних Запорожців.

За сприяння Сергія Михайловича було оперативно зібрано власні кошти для нашого земляка-військовослужбовця, який прибув у короткочасну відпустку. Колектив КП «Комунсервіс» впорався із поставленим завданням: перед поверненням воїна на бойові позиції в Донецьку область було придбано дрон-камікадзе.

При врученні безпілотника нашому захиснику зібралися представники місцевої влади та трудовий колектив комунального підприємства, у якому майже 20 років працює його батько. Усі ми чекаємо на повернення наших захисників додому із перемогою та плекаємо надію на відновлення миру в Україні. Тож побажання військовому були єдиними від усіх – повернутися живим і неушкодженим на малу Батьківщину.

Важливим кроком у підвищенні обороноздатності держави є всебічна благодійна підтримка ЗСУ. Найменший донат і придбання таких високотехнологічних засобів надають армії нові можливості для ефективного ведення операцій та забезпечення безпеки нації, підтримують моральних дух наших захисників-титанів.

Продовжуємо спільну працю на благо країни та її захисту! Підтримуємо фронт в тилу, щоб фронт не опинився поруч!

 

 

Автор: Ірина ГРИГОРАШ

 

Оголошення
     
Повідомлення про взяття на облік безхазяйного майна

Виконавчий комітет Хорольської міської ради повідомляє про взяття на облік безхазяйного нерухомого майна , що знаходиться за адресою: вул.Лісна, будинок 18, с.Лісянщина, Лубенського р-ну, Полтавської обл.

     
     
До уваги землекористувачів та землевласників Хорольської міської територіальної громади!

До уваги землекористувачів та землевласників, фізичних та юридичних осіб різних форм власності! До вашої уваги пропонується до розгляду Положення щодо встановлення розміру ставок орендної плати за користування земельними ділянками на території Хорольської міської територіальної громади.

     
     
Повідомлення про скликання чергового виконкому

16 липня 2024 року о 14:00 год. відбудеться дванадцяте чергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня, 4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]