Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Полтавська ОВА

Сайт Президента України

Полтавський обласний центр зайнятості

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

Військовий комісаріат інформує!
2018-07-03

ВІЙСЬКОВІ КОМІСАРІАТИ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ПРОВОДЯТЬ ПРАЦЕВЛАШТУВАННЯ НА ВІЙСЬКОВУ СЛУБУ (ДЕРЖАВНУ СЛУЖБУ ОСОБЛИВОГО ХАРАКТЕРУ) ДО ЕЛІТНИХ ВІЙСЬКОВИХ ЧАТИНИ ЗБРОЙНИХ СИЛ УКРАЇНИ

На військову службу за контрактом приймаються громадяни, які пройшли професійно-психологічний відбір і відповідають установленим вимогам проходження військової служби. Всього за кількасот метрів від розташування військової частини активно триває будівництво житлового комплексу поліпшеного планування.

Командуванням 1-ї окремої танкової бригади проводяться заходи посилення соціального захисту військовослужбовців.

Так, до кінця нинішнього року планують звести три двоповерхові будинки, розраховані для комфортного проживання у кожному по 125 військовослужбовців-контрактників.

На поверсі шість блоків. Блок складатиметься з двох кімнат по 5 мешканців у кожній. Кімнати площею 21 та 20 квадратних метра. У блоці — душова кабіна з вмивальниками та туалет. Кухня одна на поверх з електроплитами.

Також, на кожному поверсі запроектовані кімнати приймання їжі. На другому поверсі буде додатковий житловий блок на п‘ять ліжкомісць, на першому — допоміжні приміщення, пральня та побутові кімнати.

Бригада готується до проведення бойового злагодження з подальшим відрядженням до ООС.

На сьогодні військовоми комісаріатами Полтавської області проводиться пріоритетний відбір кандидатів, для проходження військової служби саме в 1-й окремій танковій бригаді.

Громадяни, які виявили бажання проходити військову службу за контрактом саме в цій частині, подають до військових комісаріатів за місцем перебування на військовому обліку або реєстрацією місця проживання чи перебування заяву, щодо прийняття їх на військову службу за контрактом, а також за встановленими формами письмові згоди на використання та обробку персональних даних, проведення спеціальної перевірки відомостей.

1-ША ОКРЕМА ТАНКОВА СІВЕРСЬКА БРИГАДА запрошує на військову службу за контрактом!

Цікаво? Зверніться до військкомату!

1-ша окрема танкова Сіверська — формування танкових військ у складі Сухопутних військ Збройних сил України. За організаційно-штатною структурою бригада входить до складу ОК «Північ».

Заснована у 1997 році в селищі Гончарівське на базі 292-го гвардійського танкового полку 72-ї механізованої дивізії.

Військові конфлікти: Російська збройна агресія проти України, бої за Луганський аеропорт, за Донецький аеропорт, за Піски, за Дебальцеве.

Почесні найменування – Сіверська.

1-ша танкова бригада – єдина у Збройних силах України, на озброєнні якої перебувають модернізовані українські танки Т-64БМ «Булат». Бойові машини оснащені високоточною зброєю та сучасними керованими ракетами «Комбат», мають потужні двигуни, системи динамічного захисту та наведення.

ГІДНА ЗАРОБІТНА ПЛАТА ВІД 7 000 ГРИВЕНЬ

Збройні Сили України гарантують своїм військовослужбовцям гідну зарплату, вищу за середню по країні. Солдат на посаді стрільця, що несе службу поза зоною АТО, отримує щомісяця не менше 7 000 гривень. Залежно від посади, звання, терміну проходження служби, кваліфікації ця сума збільшується. Також виплачується винагорода усім військовослужбовцям, які виконують свої обов’язки у зоні ООС, незалежно від звання та посади.

За детальною інформацією щодо вакантних посад у військових частинах  звертатись до військового комісаріату за місцем реєстрації, або до Полтавського ОВК на гарячу цілодобову лінію – (053 22) 2-29-96,

та за адресою м.Полтава вул.Шевченка 78-а.

ПОСИЛАННЯ НА ІНФОРМАЦІЮ, ЩОДО ВІЙСЬКОВОЇ ЧАСТИНИ:

  1. http://www.mil.gov.ua/ministry/sklad-zbrojnix-sil-ukraini/suhoputni-vijska/1-okrema-tankova-brigada.html
  2. https://uk.wikipedia.org/wiki/1-ша_окрема_танкова_бригада_(Україна)
  3. https://www.facebook.com/1ogtb/
Оголошення
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

23 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться восьме позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
     
До уваги мешканців Хорольської громади!

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиць, провулків та тупиків у населених пунктах Хорольської міської територіальної громади

     
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

05 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться шосте позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]