Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Сайт Президента України

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

Весняна толока в Хорольській громаді
2022-04-27

Весна цього року з ясною погожою дниною забарилася. Користуючись сприятливими погодними умовами, сьогодні наводили лад і чистоту на території нашої громади. У рамках проведення щорічної всеукраїнської акції з благоустрою «За чисте довкілля» під егідою Міністерства розвитку громад і територій України та за ініціативи міського голови Сергія Волошина в черговий раз організували прибирання власними силами території міста та сільських населених пунктів. 

Влаштували дружну й продуктивну весняну толоку в мікрорайоні МКК та на окраїнах міста. Очільник громади разом із колективами Хорольської міської ради, її виконавчого комітету, структурних підрозділів та комунальних установ долучився до прибирання опалого листя і розчищення просік від чагарників. 

Також озеленено прилеглу до Хорольського НВК територію та паркову зону в центрі міста. Висаджено саджанці берези повислої, сумаху оленорогого, мигдалю звичайного, глидиції триколючкової, каштана м'ясо-червоного, хеномелису, горіха маньчжурського та сірого, айланту найвищого та черемхи. Усі ці декоративні та лісові культури вирощено в розсаднику Хорольського ботанічного саду. Цілу колекцію саджанців рідкісних видів та сортів передано в дарунок громаді від колективу цієї природоохоронної установи загальнодержавного значення. 

За ініціативи старост та діловодів до доброї справи долучилися працівники соціально-гуманітарної, освітньої та культурної сфери, а також небайдужі мешканці всіх 10 старостинських округів. Упродовж останнього місяця вони активно трудилися задля покращення благоустрою та озеленення нашого краю.  

Міський голова підтримує девіз, що чистота громади – спільна справа кожного! Тож він закликає всіх небайдужих мешканців громади, у тому числі й вимушених переселенців, активніше працювати на благо громади, підтримувати екологічні ініціативи й акції благоустрою, дбати про довкілля, підтримувати лад і чистоту в нашому спільному домі. 

Він адресує щиру вдячність кожному, хто долучається до спільної корисної справи. Працювати ще є над чим і на цьому не зупиняймося! 

 

Разом – ми сила!

 

Оголошення
     
Повідомлення про взяття на облік безхазяйного майна

Виконавчий комітет Хорольської міської ради повідомляє про взяття на облік безхазяйного нерухомого майна , що знаходиться за адресою: вул.Лісна, будинок 18, с.Лісянщина, Лубенського р-ну, Полтавської обл.

     
     
До уваги землекористувачів та землевласників Хорольської міської територіальної громади!

До уваги землекористувачів та землевласників, фізичних та юридичних осіб різних форм власності! До вашої уваги пропонується до розгляду Положення щодо встановлення розміру ставок орендної плати за користування земельними ділянками на території Хорольської міської територіальної громади.

     
     
Повідомлення про скликання чергового виконкому

16 липня 2024 року о 14:00 год. відбудеться дванадцяте чергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня, 4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]