Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Сайт Президента України

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

Увага! Стартує обласний конкурс "Кращий менеджер громадських бюджетів. Полтавщина."
2022-02-01

1 лютого 2022 року розпочинається прийом заявок на новий обласний конкурс "Кращий менеджер громадських бюджетів. Полтавщина.". На виконання розпорядження голови Полтавської обласної ради Олександра Біленького від 13.01.2022 №5 "Про затвердження Положення про супровід та реалізацію обласного конкурсу "Кращий менеджер громадських бюджетів. Полтавщина." започатковано конкурс для лідерів громад, які залучили додаткові кошти на їх соціально-економічний розвиток. Прийом заявок триває з 1 по 10 лютого 2022 року.

Конкурс «Кращий менеджер громадських бюджетів. Полтавщина» проводиться в межах обласної програми «Громадські бюджети Полтавщини на 2021 – 2023 роки» та спрямований на популяризацію громадських проектних ініціатив, започаткованих обласною радою. Його метою є привернення уваги суспільства до важливості залучення додаткових ресурсів для розвитку громад шляхом участі в Громадських бюджетах Полтавщини та ролі проєктних менеджерів у цих процесах.

У Конкурсі можуть брати участь повнолітні особи, які проживають на території Полтавської області та мають особисті заслуги у розвитку територіальних громад області, зокрема у залученні додаткових ресурсів для вирішення питань соціально-економічного, екологічного та культурного розвитку територій в рамках реалізації Бюджету участі Полтавської області, Шкільного громадського бюджету Полтавської області, Конкурсу екологічних громадських ініціатив Полтавської області.

Заявка на участь у Конкурсі подається з 1 лютого по 10 лютого  самостійно Конкурсантом через інформаційно-комунікаційну систему «SMART REGION Полтавської області»: https://smartregion.pl.ua/sb.

Голосування за конкурсантів здійснюється в електронному вигляді в Системі, шляхом авторизації особи за допомогою системи «BankID», «MobileID», електронного цифрового підпису з 15 лютого по 24 лютого 2022 року.

Переможець Конкурсу отримує одноразову грошову премію в розмірі 50 000 грн та статуетку.

Більш детально ознайомитися з умовами участі в Конкурсі, проведення голосування можна за посиланням: завантажити.

Оголошення
     
Повідомлення про взяття на облік безхазяйного майна

Виконавчий комітет Хорольської міської ради повідомляє про взяття на облік безхазяйного нерухомого майна , що знаходиться за адресою: вул.Лісна, будинок 18, с.Лісянщина, Лубенського р-ну, Полтавської обл.

     
     
До уваги землекористувачів та землевласників Хорольської міської територіальної громади!

До уваги землекористувачів та землевласників, фізичних та юридичних осіб різних форм власності! До вашої уваги пропонується до розгляду Положення щодо встановлення розміру ставок орендної плати за користування земельними ділянками на території Хорольської міської територіальної громади.

     
     
Повідомлення про скликання чергового виконкому

16 липня 2024 року о 14:00 год. відбудеться дванадцяте чергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня, 4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]