Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Полтавська ОВА

Сайт Президента України

Полтавський обласний центр зайнятості

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

комітету виконавчого міської начальник надання рішення питань розмірі засідання відділу доповіла затверджено хорольської false грошової calibri допомоги військовослужбовцям дозволів
У фокусі головних питань виконавчого комітету
2024-04-17

У вівторок, 16 квітня 2024 року, у залі засідань Хорольської міської ради відбулося сьоме засідання виконавчого комітету. За головуванням заступника міського голови Валентина Місніченка розглянуто 39 питань порядку денного, включаючи різне. Перед початком засідання присутні в залі помянули полеглих Героїв-захисників та всіх жертв російського терору.

Начальник відділу соціального захисту населення міської ради Леся Нікітенко звітувала про виконання Програми «Турбота» за І квартал 2024 року. Затверджено середню вартість ритуальних послуг для забезпечення безоплатного поховання учасників бойових дій, постраждалих учасників Революції Гідності та осіб з інвалідністю внаслідок війни на території Хорольської міської ради в розмірі 7865 грн з бюджету Полтавської обласної ради. Також ухвалено рішення про надання адресної грошової допомоги у розмірі 10-15 тис. грн військовослужбовцям ЗСУ, які були поранені під час війни. На сьогодні таку соціальну підтримку з бюджету Хорольської міської територіальної громади отримали 22 поранені військові згідно поданих заяв. Окрім того, затверджено рішення про надання одноразової грошової допомоги військовослужбовцям та громадянам, які опинилися у складних життєвих обставинах.

Членами виконкому визначено терміни прийому заяв щодо зарахування учнів до перших класів у 2024 році закладами загальної середньої освіти. Встановлено вартість харчування дітей в пришкільних таборах закладів освіти влітку 2024 року.

Начальник відділу з питань комунальної власності, жкг та благоустрою виконавчого комітету Яна Карманська доповіла по питаннях щодо завершення опалювального періоду, про технічний стан дитячих та ігрових майданчиків на території громади, а також щодо взяття на квартирний облік громадян. Член виконавчого комітету Михайло Міщенко порушив питання щодо технічного стану автомобільних доріг у місті Хоролі та необхідності ліквідації ямковості у невідкладному порядку.

Одноголосно прийнято рішення про встановлення єдиного тарифу для всіх груп споживачів на послугу з централізованого водопостачання мікрорайону МКК міста Хорола в розмірі 17,00 грн. з ПДВ/1 м³. Як доповіла начальник відділу економічного розвитку та інвестицій виконавчого комітету міської ради Тамара Захарова, тариф встановлено для ТОВ «Хорольський завод дитячих продуктів харчування» з 01.05.2024.

За результатами роботи опікунської ради при виконавчому комітеті затверджено висновки щодо призначення опікунства. Розглянуто низку питань, що належать до компетенції Служби у справах дітей виконавчого комітету. Начальник Наталія Гавриленко доповіла, зокрема про призначення опікунів/піклувальників над дітьми-сиротами, про надання дозволів на укладення договорів дарування, про надання дозволів на підписання договорів оренди земельних ділянок неповнолітніми дітьми тощо.

Усі прийняті рішення виконкому з їх повним переліком буде розміщено в установлені законодавством терміни на офіційному сайті міської ради в розділі «Міська влада». У цілому засідання було плідним та конструктивним.

 

Автор: Ірина ГРИГОРАШ

 

Оголошення
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

23 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться восьме позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
     
До уваги мешканців Хорольської громади!

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиць, провулків та тупиків у населених пунктах Хорольської міської територіальної громади

     
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

05 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться шосте позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]