Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Сайт Президента України

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

Творчий вечір "Про тебе, мій краю, пісні я співаю"
2019-06-25

У розпалі червневої спеки запалював серця хорольської публіки своїм артистизмом, творчою харизмою і талантом Анатолій Крутько. 25 червня 2019 року в глядацькій залі Хорольського районного будинку культури відбувся творчий вечір «Про тебе, мій краю, пісні я співаю», присвячений 20-річчю призначення його на посаду директора головного культурного осередку району та 10-ій річниці присвоєння звання «Заслужений працівник культури України».

Глядацька зала ледь вмістила всіх, з ким хотів розділити радість зустрічі Анатолій Радіонович – керівники міста й району, однодумці, близькі, друзі, творчий колектив РБК, аматори народної самодіяльності, а по суті – зірковий склад представників культури й мистецтва Хорольщини та багаточисельна аудиторія шанувальників його творчості.

У 1999 році, рівно 20 років тому, Анатолій Радіонович був призначений на цікаву й водночас відповідальну посаду директора Хорольського РБК. Сумлінне виконання обов’язків і титанічна праця на творчій ниві забезпечили у 2009 році високе почесне звання заслуженого працівника культури нашої держави. Але не менш поважне має й звання керівника народного аматорського ансамблю пісні та музики «Джерело», але головне і, безсумнівно, заслужене – народного улюбленця, талановитого артиста від Бога. Народний аматорський колектив – його дітище, в яке він вкладає всю свою душу. Це його гордість і слава, тому й робить все можливе для того, щоб 37-річна історія існування творчого самодіяльного колективу мала успішне продовження на далеку перспективу. Цього вечора учасники ансамблю, як належить справжнім українським козакам, із особливим запалом вітали свого «батька-отамана» з ювілейними датами.

Пісенні дарунки звучали і від жіночих вокальних ансамблів «Журавка», «Берегиня», а також від сімейних дуетів «Крила» і «Два кольори».

Весь внутрішній світ ювіляра найбільш гармонійно виражається в його пікантному гуморі, влучних жартах, тож не обійшлось на сцені без гуморесок і сатири. Різнобарвний «букет гумору» він отримав у дарунок від Таїсії Артюшенко, Юрія Базіля, Любові Новак та Тетяни Петраш. Тонка творча натура артиста проявилася в романтичних, із глибоким змістом, пісенно-поетичних творах. Його шикарна колекція авторських пісень поповнила скарбницю культурно-мистецьких надбань Хорольщини.

На вечорі-концерті звучали й поздоровлення від помічника народного депутата України Костянтина Іщейкіна Людмили Махно, яка вручила за його дорученням винуватцю святкового дійства подяку за значний особистий внесок у розвиток національної культури.

Міський голова Сергій Волошив побажав хорольському віртуозу музичного мистецтва, щоб його творча наснага і запал не згасали з роками, а творча діяльність і надалі приносила такі яскраві успіхи та плідні результати. Здоров’я Вам міцного, дорогий ювіляре, побільше найвідданіших, вдячних і вірних шанувальників Вашої творчості та щирих людей у своєму оточенні. Радуйте нас і надалі своїм співом та новими творчими здобутками.

 

Оголошення
     
Повідомлення про взяття на облік безхазяйного майна

Виконавчий комітет Хорольської міської ради повідомляє про взяття на облік безхазяйного нерухомого майна , що знаходиться за адресою: вул.Лісна, будинок 18, с.Лісянщина, Лубенського р-ну, Полтавської обл.

     
     
До уваги землекористувачів та землевласників Хорольської міської територіальної громади!

До уваги землекористувачів та землевласників, фізичних та юридичних осіб різних форм власності! До вашої уваги пропонується до розгляду Положення щодо встановлення розміру ставок орендної плати за користування земельними ділянками на території Хорольської міської територіальної громади.

     
     
Повідомлення про скликання чергового виконкому

16 липня 2024 року о 14:00 год. відбудеться дванадцяте чергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня, 4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]