Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Сайт Президента України

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

Центри вакцинації працюватимуть у регіонах, де встановили червоний рівень епіднебезпеки
2021-10-19

Центри вакцинації проти COVID-19 будуть працювати у регіонах, де встановили червоний рівень епіднебезпеки. Зміни, які дозволять працювати  центрам вакцинації на червоному рівні, внесли до Постанови Кабінету Міністрів №1236 під час засідання уряду 20 жовтня поточного року.

«Не перестаємо переконувати: лише вакцинація може врятувати людину від смерті та тяжкого перебігу коронавірусної хвороби. Мешканцям тих областей, які перебувають на жовтому рівні, раджу не чекати посилення карантину, щоб потім у чергах чекати на щеплення. Маємо робити 1,5 млн щеплень на тиждень. Регіони, де встановили червоний рівень, вже доводять: як тільки посилили епідемічні заходи, так охочих зробити щеплення різко побільшало.  Тому прошу: не нехтуйте своїм життям та здоров’ям, подумайте про близьких, захистіть не лише себе, а й рідних від ризику програти у боротьбі із коронавірусної хворобою», – заявив Міністр охорони здоров’я Віктор Ляшко.

Наразі п’ять областей перебувають на червоному рівні епіднебезпеки. Йдеться про Херсонську, Запорізьку, Дніпропетровську, Донецьку та Одеську області.

З часу запровадження там посилених протиепідемічних обмежень кількість зроблених щеплень у вказаних регіонах зросла вдвічі.

Загалом, за час кампанії з вакцинації було проведено 14 865 911 щеплень. Рекордна кількість зроблених щеплень була 19 жовтня – 226 587, з яких 142 141 громадянин отримав першу дозу вакцини.

Оголошення
     
Повідомлення про взяття на облік безхазяйного майна

Виконавчий комітет Хорольської міської ради повідомляє про взяття на облік безхазяйного нерухомого майна , що знаходиться за адресою: вул.Лісна, будинок 18, с.Лісянщина, Лубенського р-ну, Полтавської обл.

     
     
До уваги землекористувачів та землевласників Хорольської міської територіальної громади!

До уваги землекористувачів та землевласників, фізичних та юридичних осіб різних форм власності! До вашої уваги пропонується до розгляду Положення щодо встановлення розміру ставок орендної плати за користування земельними ділянками на території Хорольської міської територіальної громади.

     
     
Повідомлення про скликання чергового виконкому

16 липня 2024 року о 14:00 год. відбудеться дванадцяте чергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня, 4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]