Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Полтавська ОВА

Сайт Президента України

Полтавський обласний центр зайнятості

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

Театрально-вертепне дійство хорольських колядників
2020-01-08

Одна з прадавніх народних традицій українців, без якої важко уявити Різдво, – виступ вертепу з різдвяними колядками, привітаннями і побажаннями. Відрадно, що в Хоролі є такі таланти, які натхненно, вкладаючи душу, продовжують і прославляють добрі християнські традиції та обряди.

8 січня 2020 року до міської ради завітали вихованці Хорольського районного Центру дитячої та юнацької творчості з веселими колядками та поздоровленнями з Різдвом Христовим.

Колективу виконавчого апарату міської ради подаровано ціле театралізоване дійство з колядками, піснями і комедійними сценками, яке підготували маленькі учасники ансамблю народної пісні «Дивоцвіт» під керівництвом Людмили Мартьян та за участі концертмейстра Ірини Мельник. Найменша із вихованців творчого колективу – трирічна співоча Катруся, а найстарші – школярі старших класів 12-13 років.

Із великим старанням та з непідробними щирими емоціями дітлахи прославляли головних біблійних персонажів тієї ночі, коли з’явився на світ Ісус Христос. Таїнство народження Сина Божого, нашого спасителя, із вуст маленьких артистів звучало по-особливому мило і трепетно, як радісна звістка про торжество миру, світла й добра на землі.

Так радісно стає на душі від таких віншувань – побажань здоров’я та щасливого буття з дитячих вуст. За неперевершений виступ кожному учаснику святкового дійства міський голова Сергій Волошин подарував солодкі подарунки, зробили на добру згадку спільне фото. Від себе особисто та від імені колективу міської ради Сергій Михайлович висловив щиру вдячність вихованцям ансамблю «Дивоцвіт», їх керівнику Людмилі Миколаївні Мартьян, концертмейстеру Ірині Вікторівні Мельник та батькам наших талановитих хорольських зірочок.

Пишаємося нашими хорольцями, які з почуттям любові до рідного краю наслідують і пропагують українські народні обряди й славні традиції давнини.

 

Автор: ІРИНА ГРИГОРАШ

Відеозапис святкових вітаньзавантажити.

Оголошення
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

23 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться восьме позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
     
До уваги мешканців Хорольської громади!

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиць, провулків та тупиків у населених пунктах Хорольської міської територіальної громади

     
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

05 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться шосте позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]