Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Сайт Президента України

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

Свято Першого дзвоника в Хорольській громаді: разом до нових знань!
2024-09-02

Свято Першого дзвоника – це особливий день, який символізує початок нового навчального року. Цьогоріч ми відзначаємо хвилююче свято здобувачів освіти, яке втретє доводиться організовувати в умовах особливого правового режиму – воєнного стану в Україні. Втретє наших дітей ворог намагається загнати в укриття і звуки першого дзвоника переривають насторожуючі сигнали повітряної тривоги.

Незважаючи на тяжкі часи в країні, традиція святкування Дня знань подовжується. Це свято пов'язане з очікуванням, коли школярі, особливо першокласники, вперше переступають поріг рідної школи, готові до нових знань та відкриттів. У цей день, 2 вересня, шкільні подвір'я Хорольської громади наповнилися яскравими кольорами квітів, посмішками дітей та гордістю батьків. Міський голова Сергій Волошин та делеговані ним представники міської ради завітали у всі заклади загальної середньої освіти громади, аби привітати усіх причетних до святкового дійства. Очільник громади привітав дітлахів з початком нового року та подарував практичні й потрібні для любителів спорту подарунки – баскетбольні та футбольні м’ячі.

Учні старших класів з радістю зустріли першокласників, які зробили свої перші несміливі й обережні кроки у дивовижний, цікавий світ країни знань. Вчителі, як завжди, готові розкрити перед дітьми безмежний простір наук задля розкриття їх здібностей, талантів і наповнення багажу потрібних та корисних знань.

Перший дзвоник символізує не лише початок навчального року, але й новий етап у житті кожного школяра. Він нагадує нам про важливість освіти і про те, що навчання – це шлях до особистісного розвитку та успіху. Нехай цей навчальний рік принесе учням багато знань, нових друзів та яскравих вражень. Бажаємо всім здобувачам освіти натхнення, старанності, терпіння та наполегливості у досягненні намічених цілей. Вчителям – мудрості та зацікавленості в успіхах своїх учнів, а батькам –підтримки й розуміння своїх дітей.

Зі святом Першого дзвоника! Нехай цей рік стане для всіх незабутнім та успішним, а головне – мирним!

 

Автор: Ірина ГРИГОРАШ

 

Оголошення
     
До уваги жителів Хорольської міської територіальної громади!

30 вересня 2024 року о 10 год. 00 хв. за адресою: м. Хорол центральна площа (поруч з фонтаном) відбудеться прийом побутових відходів, а саме: відпрацьовані батарейки, люмінесцентні лампи та ртутновмісні термометри відповідно до обласної програми «Екологічні ініціативи Полтавської області на 2022-2024 роки» з метою їх вивезенням (екобусом) та подальшою утилізацією.

     
     
Оголошення про кандидатів на заміщення посади

23 вересня 2024 року відбулося І засідання конкурсної комісії на заміщення посади керівника Шишаківського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Хорольської міської ради Лубенського району Полтавської області.

     
     
Повідомлення про скликання 2 пленарного засідання 59 сесії

23 вересня 2024 року о 09:00 год. відбудеться друге пленарне засідання 59 сесії Хорольської міської ради восьмого скликання за адресою: м.Хорол, вул.Соборності (колишня 1 Травня), 4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.Соборності (колишня 1 Травня), 4, Тел.: (05362)33-3-44 (гаряча лінія),
E-mail: [email protected]