Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Сайт Президента України

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

Свіча пам’яті горить... Пам’ятаємо!
2021-11-26

Шановні мешканці Хорольської міської територіальної громадиДорогі земляки!

Щороку у четверту суботу листопада в Україні вшановують пам’ять мільйонів жертв голодоморів. Цьогоріч загальнонаціональна жалобна дата і 88–мі роковини пам’яті жертв комуністичного тоталітарного режиму припадають на 27 листопада.

У ХХ столітті українці тричі пережили страшні голодомори: 1921 – 1923, 1932 – 1933 і 1946 – 1947 роках. Наймасштабніший із них був у 1932 – 1933 роках. Саме його нині називають геноцидом українського народу.

Це національна  трагедія і окрема сторінка в історії, про яку ми згадуємо з сумом та гіркотою. Україна втратила мільйони своїх кращих синів та дочок – хліборобів, учених, творчу інтелігенцію. І наш святий обов’язок закарбувати в серцях пам’ять про невинно убієнних наших братів та сестер. Нехай найвищим пам’ятником мільйонам жертв буде світлий храм нашої душі, сповненої скорботи та молитвою за їх упокоєння!

Розбудовуючи власну громаду і державу, ми маємо пам’ятати про кожен наш крок на п’єдестал незалежності, про кожну історичну віху – сумну і трагічну, вчитися на помилках, робити усе можливе, аби подібне не повторилося.

Спільний біль, спільна пам’ять, спільний обов’язок – ці слова стосуються не тільки нашого минулого, але й мають сенс у нашому сьогоденні та майбутньому.

Схилімо голови в глибокій жалобі і запалімо свічі пам’яті за тими, хто загинув голодною смертю. Нехай Господь Бог прийме їхні душі до Царства Божого, а нас укріпить у вірі, надії, любові.

 

Із повагою – міський голова Сергій ВОЛОШИН

Оголошення
     
Повідомлення Хорольської міської ТВК

Постановами Хорольської міської територіальної виборчої комісії Лубенського району Полтавської області "Про визначення наступного за черговістю кандидата в депутати у єдиному виборчому списку від ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ "ЗА МАЙБУТНЄ" визначено обраним депутатом Олексенка В.І., наступним за черговістю кандидата у депутати у єдиному виборчому списку до Хорольської міської ради.

     
     
Повідомлення про результати громадського обговорення про перейменування топонімів

Звіт про результати проведення громадського обговорення щодо перейменування населених пунктів Хорольської міської територіальної громади (село Новоіванівка, село Бригадирівка, село Червоне)

     
     
Повідомлення про взяття на облік безхазяйного майна

Виконавчий комітет Хорольської міської ради повідомляє про взяття на облік безхазяйного нерухомого майна , що знаходиться за адресою: вул.Лісна, будинок 18, с.Лісянщина, Лубенського р-ну, Полтавської обл.

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]