Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Сайт Президента України

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

Стратегічний розвиток Хорола
2017-09-13

 З метою підвищення економічного розвитку міста Хорола з урахуванням думки містян, міська рада ініціювала розробку стратегії сталого розвитку міста Хорола на 2017-2023 роки. Стратегія міста є основним орієнтиром і вектором розвитку, а також базовим програмним документом, який відображає бачення розвитку міста громадськістю на перспективу. Розробка стратегії ставить цілі, закладає принципи їх досягнення та пропонує підхід до організації й управління процесом впровадження.

Саме з цією метою, 13 вересня 2017 року в приміщенні міської ради, відбулося засідання робочої групи відносно підготовки проекту стратегічного плану розвитку міста Хорола. Це своєрідний старт за обраним маршрутом в напрямок благоустроєного, ошатного, затишного, сучасного Хорола з розвиненою інфраструктурою.

Із вступним словом звернулася до присутніх в залі секретар міської ради Керекелиця В.М.,  яка ознайомила з необхідністю розробки стратегії сталого розвитку міста. Наголосила на важливості  його значення при впровадженні на практиці, а також ознайомила з персональним складом робочої групи. До складу робочої групи увійшли 29 осіб, з яких 9 осіб – працівники виконавчого комітету міської ради та 20 осіб – представники підприємств, установ та організацій, представники громадських організацій, дорадчих органів при виконавчому комітеті міської ради, представники малого та середнього бізнесу, а також представники ЗМІ.

На засіданні одноголосно шляхом відкритого голосування було обрано координатора робочої групи  – Карманську Я.Ю., яка в свою чергу згідно з Положенням про робочу групу з розробки стратегії сталого розвитку міста Хорола призначила своїм заступником Місніченка В.О. та секретаря робочої групи Захарову Т.В. Координатор розповіла про етапи розробки і впровадження стратегії, особливості проведення SWOT-аналізу як основного інструменту стратегічного розвитку з метою вивчення сильних і слабких сторін міста, загроз і можливостей.   

В ході засідання робочої групи присутнім надано бланки для анкетування підприємств та фізичних осіб-підприємців, а також бланки для опитування мешканців міста. Це анкетування дасть змогу зорієнтуватися з основними думками, вимогами, баченнями, бажаннями мешканців міста.

Робочою групою встановлено термін проведення анкетування та опитування – до 01 листопада 2017 року. В подальшому усі дані буде оброблено та враховано при розробці планів стратегічного розвитку міста.

Для нас дуже важлива Ваша думка! Тому, якщо Ви не байдужі до долі нашого міста і бажаєте змін на краще, просимо Вас внести свій особистий посильний внесок в розробку стратегічного плану розвитку Хорола. Для цього необхідно лише заповнити анкету і надіслати на електронну адресу Хорольської міської ради: [email protected] або листом з позначкою "Стратегія" на адресу міської ради: 37800, м. Хорол, вул. Незалежності, 37. Довідки за телефоном: (05362) 33-6-96. Термін подання – до 01 листопада  2017 року включно.

 

Бланки для анкетування і проведення обговорення відносно розробки стратегії розвитку міста Хорола на 2017-2023 роки

1

 Анкета для підприємств та ФОП

завантажити

2

 Опитувальний лист для мешканців громади

завантажити

Оголошення
     
Повідомлення про взяття на облік безхазяйного майна

Виконавчий комітет Хорольської міської ради повідомляє про взяття на облік безхазяйного нерухомого майна , що знаходиться за адресою: вул.Лісна, будинок 18, с.Лісянщина, Лубенського р-ну, Полтавської обл.

     
     
До уваги землекористувачів та землевласників Хорольської міської територіальної громади!

До уваги землекористувачів та землевласників, фізичних та юридичних осіб різних форм власності! До вашої уваги пропонується до розгляду Положення щодо встановлення розміру ставок орендної плати за користування земельними ділянками на території Хорольської міської територіальної громади.

     
     
Повідомлення про скликання чергового виконкому

16 липня 2024 року о 14:00 год. відбудеться дванадцяте чергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня, 4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]