Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Полтавська ОВА

Сайт Президента України

Полтавський обласний центр зайнятості

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

конкурс репортер фільтр» медіаграмотності репортер» національний участь разом політики інформаційної конкурсі &mdash посиланням робіт конкурсу сайті культури потрібно взяти журналі
Стартував національний конкурс учнівських відеосюжетів «Репортер»
2023-10-16

Переможців запросять на 3-денний «Репортер Camp» для спілкування з медійниками та інфлуенсерами. Національний проєкт з медіаграмотності «Фільтр» Міністерства культури та інформаційної політики анонсував всеукраїнський конкурс учнівських відеосюжетів «Репортер». «Репортер – це конкурс для старшокласників, які прагнуть пов'язати своє майбутнє із журналісткою. Ми у ”Фільтрі” намагаємось допомогти дітям стати ближчими до їхньої мрії, виграти конкурс та познайомитись із топовими українськими журналістами. Цей конкурс – це певною мірою профорієнтація», – пояснює Валерія Ковтун, керівниця проєкту «Фільтр».

Участь у конкурсі можуть взяти школярі 9 — 11 класів з усієї країни, яким потрібно підготувати відеосюжет до 3-х хвилин на одну з трьох тем:

  • небанально про українську культуру;
  • як війна вплинула на спільноту мого міста чи села;
  • моя євроінтеграція. 

Щоби взяти участь у конкурсі, потрібно пройти короткий онлайн-тест із медіаграмотності «Дізнайся свої шанси на перемогу» та заповнити анкету учасника з посиланням на роботу.

Дедлайн подачі робіт — 27 жовтня 23:59. 

Правила та умови конкурсу доступні за посиланням. Детальніше про конкурс читайте на сайті Фільтра.

Журі обере 50 фіналістів; вони отримають подарунки. Десятеро учасників стануть переможцями і зможуть потрапити на 3-денний «Репортер Camp».

Переможців буде оголошено 10 листопада на сайті та в соцмережах «Фільтра».

У разі виникнення запитань, звертайтеся до організаторів конкурсу за електронною адресою [email protected] з поміткою в темі листа «Репортер: є питання».

У 2021 році «Фільтр» разом із партнерами вже організовував такий конкурс. На нього подали 429 робіт. Переможці провели в Києві три дні, протягом яких відвідали ньюзруми відомих редакцій і попрацювали разом з професійними журналістами.

Національний конкурс «Репортер» реалізовується національним проєктом з медіаграмотності «Фільтр» Міністерства культури та інформаційної політики за підтримки ПРООН в Україні та фінансування урядів Німеччини та Японії. 

 

Оголошення
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

23 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться восьме позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
     
До уваги мешканців Хорольської громади!

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиць, провулків та тупиків у населених пунктах Хорольської міської територіальної громади

     
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

05 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться шосте позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]