Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Сайт Президента України

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

Спортивна весна-2016
2016-05-06

    В рамках програми заходів по відзначенню Дня пам'яті та примирення 6 травня 2016 року міським головою Сергієм Волошиним відкрито спортивні змагання під назвою "Спортивна весна-2016", участь у яких взяли учні загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №3, Хорольської гімназії, Хорольського навчально-виховного комплексу, студенти Хорольського агропромислового коледжу Полтавської державної аграрної академії, вихованці спортивних клубів "Стимул" та "Спарта".

   Програмою змагань було передбачено: армреслінг, міні-футбол, легкоатлетична естафета та стріт-бол. Організаторами цього заходу за сприянням Хорольської міської ради були члени Спортивної ради при її виконавчому комітеті, а саме: голова ради - Савін Олександр Кузьмич, заступники ради - Гордійченко Тетяна Олександрівна та Алексеєнко Денис Анатолійович, член президії - Олексенко Василь Іванович та  член ради - Гловацький Роман Миколайович.

 В армреслінгу взяло участь 18 чоловік. Переможницями серед дівчат на праву/ліву руку стали: Коломієць Катерина - І місце, Кравченко Поліна - ІІ місце, Гвоздік Тетяна - ІІІ місце. Переможцями серед юнаків на праву/ліву руку стали: Цівина Станіслав - І місце, Базирь Олексій - ІІ місце, Падалка Миктита - ІІІ місце. У старшій віковій категорії серед чоловіків в змаганнях на ліву руку перемогу здобули: Петраков Олексій - І місце, Олійник Андрій - ІІ місце, Степанчук Роман - ІІІ місце, а в змаганні на праву руку: Степанчук Роман - І місце, Петраков Олексій - ІІ місце, Ковбик Олександр - ІІІ місце.

   В турнірі з міні-футболу І місце посіла команда Хорольської гімназії (команда №1), ІІ місце - Хорольський навчально-виховний комплекс і ІІІ місце - Хорольська гімназія (команда №2).

   В змаганнях зі стріт-болу пальму лідерства тримали на рівні як команди юнаків так і команди дівчат. Серед дівчат І місце здобула старша команда Хорольської гімназії, ІІ місце - молодша команда Хорольської гімназії і ІІІ місце - команда Хорольського навчально-виховного комплексу. Серед юнаків: І місце - спортивна команда "Стимул", ІІ місце - команда Хорольського агропромислового коледжу Полтавської ДАА, ІІІ місце  - команда ЗСШ І-ІІІ ступенів №3. Естафета 4х100м показала такі результати: І місце - Хорольський НВК, ІІ місце - Хорольська гімназія. Серед дорослих учасників естафет лідерами стала спортивна команда "Стимул", якій поступилася команда "Спарти".

  В якості заохочення дітей, юнаків і молодь було нагороджено грамотами і спортивними медалями від імені міського голови Сергія Волошина. Хочеться побажати молоді витримки, толерантності, поваги до минулого, усвідомлення того, що лише високим командним духом можна досягнути самих значних перемог.

Фото спортивно-масового заходу "Спортивна весна-2016" можна переглянути тут.

Оголошення
     
Повідомлення Хорольської міської ТВК

Постановами Хорольської міської територіальної виборчої комісії Лубенського району Полтавської області "Про визначення наступного за черговістю кандидата в депутати у єдиному виборчому списку від ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ "ЗА МАЙБУТНЄ" визначено обраним депутатом Олексенка В.І., наступним за черговістю кандидата у депутати у єдиному виборчому списку до Хорольської міської ради.

     
     
Повідомлення про результати громадського обговорення про перейменування топонімів

Звіт про результати проведення громадського обговорення щодо перейменування населених пунктів Хорольської міської територіальної громади (село Новоіванівка, село Бригадирівка, село Червоне)

     
     
Повідомлення про взяття на облік безхазяйного майна

Виконавчий комітет Хорольської міської ради повідомляє про взяття на облік безхазяйного нерухомого майна , що знаходиться за адресою: вул.Лісна, будинок 18, с.Лісянщина, Лубенського р-ну, Полтавської обл.

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]