Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Сайт Президента України

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

Спорт для всіх
2015-12-15

     Розвиток спорту в місті, безумовно, є запорукою зміцнення здоров’я хорольців, загартування тіла й духу, виховання морально-вольових якостей. Міська рада не байдужа до стану спортивного руху в Хоролі, тому для детального ознайомлення з існуючими проблемами спортивних організацій була організована зустріч з найактивнішими представниками цієї сфери. На зустрічі, яка відбулася 14 грудня 2015року, були присутні: Пономаренко М.В., Гловацький Р.М., Олексенко В.І., Алексеєнко Д.А., Савін О.К., Мальченко М.С., Глова В.А., Рубахін А.І. та Гордійченко Т.О.

     Присутні наголосили на тому, що фактично з районного бюджету на розвиток спорту виділяються мінімальні кошти (в основному на утримання працівників ТОВ «Колос»). Проведення районних і обласних змагань проводиться за рахунок міського бюджету. Так, у 2014 році на фінансування «Програми розвитку фізичної культури і спорту ТОВ «Колос» на 2014-2016 роки» виділено 152 тис.грн., у 2015 році – 185 тис.грн. Це значні суми витрат для міста. Але з цих коштів тільки незначна частина цих коштів залишається для проведення масових спортивних заходів.

     Вислухавши кожного про наболілі проблеми стосовно фінансування спортивних заходів, міський голова Волошин С.М. запропонував створити громадську раду з питань розвитку спорту в місті та звернутися до районної ради з проханням збільшити фінансування спортивних змагань. Спільними зусиллями значно легше буде знайти джерела матеріально-фінансової підтримки для розвитку спорту в Хоролі. Активна пропаганда спорту лягла на плечі ентузіастів-любителів. Задача ж влади полягає в тому, щоб підтримати вогник спортивного запалу. Необхідно максимально зробити все можливе, щоб хорольці змогли пишатися новими досягненнями своїх земляків не лише на місцевому, а й міжнародному рівні.

Оголошення
     
Повідомлення про взяття на облік безхазяйного майна

Виконавчий комітет Хорольської міської ради повідомляє про взяття на облік безхазяйного нерухомого майна , що знаходиться за адресою: вул.Лісна, будинок 18, с.Лісянщина, Лубенського р-ну, Полтавської обл.

     
     
До уваги землекористувачів та землевласників Хорольської міської територіальної громади!

До уваги землекористувачів та землевласників, фізичних та юридичних осіб різних форм власності! До вашої уваги пропонується до розгляду Положення щодо встановлення розміру ставок орендної плати за користування земельними ділянками на території Хорольської міської територіальної громади.

     
     
Повідомлення про скликання чергового виконкому

16 липня 2024 року о 14:00 год. відбудеться дванадцяте чергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня, 4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]