Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Сайт Президента України

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

Соціальний проект переваг здорового харчування
2017-01-30

  З метою посилення співпраці органів місцевого самоврядування та суб’єктів підприємницької діяльності у нашому місті впроваджуються перспективні проекти розвитку соціального підприємництва. Це дієвий інструмент реалізації соціальних ініціатив та налагодження культурної взаємодії. В рамках партнерської угоди «Про реалізацію соціальних проектів переваг здорового харчування» у с. Лобкова Балка Хорольського району в кафе «Наталка Полтавка» вперше відбувся захід соціальної ініціативи – проведено майстер клас для 17-ти учнів 4-5 класів загальноосвітньої середньої школи №3.

Учасники заходу опанували практичні навички приготування страв «Здорової кулінарії» разом із майстрами кулінарної справи закладу громадського харчування «Наталка Полтавка». Діти власноруч весело та з ентузіазмом виконали розпис 115-ти пряників глазур’ю в національних мотивах. Результати дитячої творчості разом із колективним супровідним листом з особливими побажаннями будуть доставлено бійцям в зону АТО на передову для підтримки бойового духу. Також відбулася репрезентація брошури «Абетка здорової їжі» за участі заслуженого лікаря України Марини Невойт.

Міський голова відкрив даний соціальний захід з побажаннями школярам дотримуватися принципів здорового харчування, вести здоровий спосіб життя і займатися різними видами спорту, зокрема лижним спортом, катанням на льодовому катку. Також міський голова висловив вдячність організаторам соціального проекту, а саме: Генеральному директору Регіонального фонду підтримки підприємництва по Полтавській області, раднику Голови Українського Фонду, голові Громадської організації «Спілка Жінок Полтавщини», а також фізичній особі-підприємцю Ружені Вадимівні Маковській.

 

   Фоторепортаж заходу можна переглянути у розділі "Фотогалерея" або за посиланням тут.

Оголошення
     
Повідомлення Хорольської міської ТВК

Постановами Хорольської міської територіальної виборчої комісії Лубенського району Полтавської області "Про визначення наступного за черговістю кандидата в депутати у єдиному виборчому списку від ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ "ЗА МАЙБУТНЄ" визначено обраним депутатом Олексенка В.І., наступним за черговістю кандидата у депутати у єдиному виборчому списку до Хорольської міської ради.

     
     
Повідомлення про результати громадського обговорення про перейменування топонімів

Звіт про результати проведення громадського обговорення щодо перейменування населених пунктів Хорольської міської територіальної громади (село Новоіванівка, село Бригадирівка, село Червоне)

     
     
Повідомлення про взяття на облік безхазяйного майна

Виконавчий комітет Хорольської міської ради повідомляє про взяття на облік безхазяйного нерухомого майна , що знаходиться за адресою: вул.Лісна, будинок 18, с.Лісянщина, Лубенського р-ну, Полтавської обл.

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]