Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Сайт Президента України

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

Скажіть "ні" штучним квітам!
2023-04-13

За традицією, після світлого свята Великодня, слідують поминальні дні. Більшість наших громадян вшановуватимуть пам’ять рідних і близьких на кладовищах – штучними квітами та вінками. Але варто замислитись, чи дійсно в цьому є необхідність? Старі пластикові квіти викидають на сміттєзвалище, де вони знаходяться тривалий час. 

Спалення таких квітів забруднює повітря токсинами і тим ми дихаємо. Це пряма загроза здоров’ю. Закопувати їх теж немає сенсу, бо вони не гниють. Знову ж таки, це шкода довкіллю і тим, хто живий.

Тож, прохання до всіх жителів нашої громади – будьте відповідальними до себе, близьких та довкілля. Альтернативою пластиковим квітам можуть стати вінки з живих квітів та хвої, живі квіти, висаджені в ґрунт, сухоцвіти та свічки.

Насамперед, потрібно пам’ятати, що найбільш доречним для померлих є молитва.

Зберігайте світлу пам’ять про померлих з турботою про майбутні покоління!

Оголошення
     
Повідомлення про взяття на облік безхазяйного майна

Виконавчий комітет Хорольської міської ради повідомляє про взяття на облік безхазяйного нерухомого майна , що знаходиться за адресою: вул.Лісна, будинок 18, с.Лісянщина, Лубенського р-ну, Полтавської обл.

     
     
До уваги землекористувачів та землевласників Хорольської міської територіальної громади!

До уваги землекористувачів та землевласників, фізичних та юридичних осіб різних форм власності! До вашої уваги пропонується до розгляду Положення щодо встановлення розміру ставок орендної плати за користування земельними ділянками на території Хорольської міської територіальної громади.

     
     
Повідомлення про скликання чергового виконкому

16 липня 2024 року о 14:00 год. відбудеться дванадцяте чергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня, 4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]