Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Сайт Президента України

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

Шановні працівники та ветерани Служби безпеки України, панове офіцери!
2023-03-25

Вітаю Вас з професійним святом – Днем Служби безпеки України. Глибоко вдячні Вам за сумлінне виконання службових обов’язків та значний внесок у зміцнення національної безпеки. Захищати національні інтереси – почесна, благородна і відповідальна задача, яку далеко не кожному вдається виконувати гідно, віддано і професійно. 

Ви стійко й принципово стоїте на варті захисту конституційного ладу, прав і свобод громадян України, суспільно-політичних, економічних та військових інтересів держави. На Вашу службу, як одну із головних державних інституцій, покладено відповідальну місію в ключових напрямках діяльності:розвідки для збору інформації про потенційні загрози національній безпеці, контррозвідки, перевірки на предмет можливих витоків державної таємниці, боротьби з тероризмом та багато іншого.

За роки незалежності України СБУ зазнала чимало змін і трансформацій, але події останнього часу – Революція гідності, російська агресія на сході впродовж 8 років, повномасштабна російсько-українська війна внесли значні корективи в роботу служби. Співробітники СБУ своїй зоні відповідальності стоять перед загрозами нових викликів і намагаються працювати максимально ефективно, ще з більшою самовіддачею, вдосконалюючись та діючи на випередження. Дякую Вам за те, що робите все можливе, аби показати суспільству: в Україні є Закон, його треба дотримуватись, поважати і вразі порушення – відповідати!

Зичу Вам міцного здоров’я, справедливості, чесності, витримки, бездоганного виконання службових обов’язків, плідних результатів праці, наснаги і високих професійних здобутків у нелегкій повсякденній службі.

 

З повагою – міський голова Сергій ВОЛОШИН!

Оголошення
     
Повідомлення про взяття на облік безхазяйного майна

Виконавчий комітет Хорольської міської ради повідомляє про взяття на облік безхазяйного нерухомого майна , що знаходиться за адресою: вул.Лісна, будинок 18, с.Лісянщина, Лубенського р-ну, Полтавської обл.

     
     
До уваги землекористувачів та землевласників Хорольської міської територіальної громади!

До уваги землекористувачів та землевласників, фізичних та юридичних осіб різних форм власності! До вашої уваги пропонується до розгляду Положення щодо встановлення розміру ставок орендної плати за користування земельними ділянками на території Хорольської міської територіальної громади.

     
     
Повідомлення про скликання чергового виконкому

16 липня 2024 року о 14:00 год. відбудеться дванадцяте чергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня, 4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]