Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Сайт Президента України

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

Шановні мешканці Хорольської громади, дорогі українці!
2023-12-29

Найщиріші вітання з прийдешнім Новим 2024 роком! Нехай зимові свята – вісники оновлення, мрій і сподівань, принесуть Вам і Вашим родинам спокій, благополуччя, достаток, добро і мир. 2024-й рік ми зустрічаємо, а не святкуємо. Найцінніший подарунок для нас – це рідні та близькі поруч, найсильніша віра – у мирне небо, а найзаповітніше, єдине, спільне побажання, яке ми всі загадаємо у ніч з 31 грудня на 1 січня – перемогти і відновити мир на рідній землі!

Рік що минає, був доволі непростим і водночас навчив нас приймати важливі рішення швидко, а найголовніше – діяти в єдності. Україна сьогодні об’єднує увесь цивілізований світ у протистоянні російському агресору. Такого об’єднання навколо боротьби проти абсолютного зла, за правду, справедливість та людські цінності світ досі не знав. Цей союз приречений на Перемогу, тож у новорічну ніч ми будемо щиро молитися за наших Воїнів, які тримають мирне небо над нами в холодних окопах, бліндажах, на бойових позиціях. Ми завдячуємо нашим Захисникам і Захисницям за можливість святкувати Новий рік, Різдво Христове і всі свята зимового циклу, аби не дати ворогу знищити українську ідентичність: національну культуру, народні звичаї, традиції і обряди.

Сподіваємося, що цей рік принесе нашій країні бажану всеосяжну перемогу та надію на щасливе майбутнє під мирним небом. Нехай 2024 рік принесе нам добрі новини про мир у нашій країні, на всіх континентах і на всій Землі.

 

З найкращими побажаннями – міський голова Сергій ВОЛОШИН

Оголошення
     
Повідомлення про взяття на облік безхазяйного майна

Виконавчий комітет Хорольської міської ради повідомляє про взяття на облік безхазяйного нерухомого майна , що знаходиться за адресою: вул.Лісна, будинок 18, с.Лісянщина, Лубенського р-ну, Полтавської обл.

     
     
До уваги землекористувачів та землевласників Хорольської міської територіальної громади!

До уваги землекористувачів та землевласників, фізичних та юридичних осіб різних форм власності! До вашої уваги пропонується до розгляду Положення щодо встановлення розміру ставок орендної плати за користування земельними ділянками на території Хорольської міської територіальної громади.

     
     
Повідомлення про скликання чергового виконкому

16 липня 2024 року о 14:00 год. відбудеться дванадцяте чергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня, 4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]