Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Полтавська ОВА

Сайт Президента України

Полтавський обласний центр зайнятості

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

полтавської районної області начальник податків полтавській управління податкової декларування семінари-зустрічі доходів податкового якименко сьогодні законодавства адміністрації голова андрій завжди відкриті
Семінари-зустрічі для сільгоспвиробників
2023-02-24

Податківці Полтавщини завжди відкриті до спілкування з платниками податків

Однією з найголовніших стратегічних цілей Державної податкової служби України є досягнення   високого рівня довіри  у суспільстві. Саме тому, ефективна та відкрита комунікація з платниками податків – основа для налагодження плідної співпраці та взаємодії, які особливо сьогодні потрібні для зміцнення економічного фронту та перемоги України.

За ініціативою керівника Головного управління ДПС у Полтавській області Андрія Якименка продовжуються семінари-зустрічі з сільгоспвиробниками регіону. Цього тижня залучили до участі аграріїв  Диканського, Решетилівського, Новосанжарського, Карлівського та Полтавського районів. Зустріч відбулася в актовій залі Полтавської районної ради.

У  семінарі взяли участь голова Полтавської районної ради Михайло Кононенко, голова Полтавської районної військової адміністрації Дмитро Романов, начальник Головного управління ДПС у Полтавській області Андрій Якименко, начальник Полтавської ДПІ  Богдан Лизун, начальник  ДПІ у м. Полтаві Олександр Литвин, начальник Диканської ДПІ Ольга Селецька.

Начальник ГУ ДПС у Полтавській області Андрій Якименко  подякував керівництву Полтавської районної ради  та Полтавської районної військової адміністрації за співпрацю і допомогу в організації семінару та, звертаючись до учасників заходу, зазначив: «Одним із пріоритетних напрямків діяльності сьогодні є діалог з аграрним сектором Полтавщини. Наше завдання, як податківців, забезпечити проведення інформаційно-роз’яснювальної роботи, яка допоможе платникам податків діяти в межах чинного податкового законодавства, своєчасно подавати звітність, сплачувати податки та збори - виконувати свій громадянський обов’язок».

Перед початком семінару  учасники отримали друковану продукцію, яку підготували фахівці податкової, а саме: «Електронний кабінет платника-зручно та безпечно!», «Переваги використання єдиного рахунку для сплати податків і зборів», «Декларування доходів громадян».

На зустрічі були винесені наступні питання: порядок ліцензування, зберігання та використання пального сільськогосподарськими підприємствами; реєстрація та призупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних; мінімальне податкове зобов’язання  та декларування доходів громадян за 2022 рік.

Платники податків отримали актуальну та корисну інформацію щодо податкового законодавства та відповіді на питання, які їх цікавлять. Представники ГУ ДПС у Полтавській області наголосили, що завжди відкриті до спілкування.

 

Головне управління ДПС у Полтавській області

Оголошення
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

23 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться восьме позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
     
До уваги мешканців Хорольської громади!

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиць, провулків та тупиків у населених пунктах Хорольської міської територіальної громади

     
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

05 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться шосте позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]