Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Сайт Президента України

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

випадків нових україні темпи covid- кількість вересня захворюваність зростання хвороби йдеться лишається прогнозі протягом середня поширення тижні україни ситуація
Щотижня плюс 22%: українські науковці спрогнозували темпи поширення COVID-19 у вересні
2021-08-30

Захворюваність на COVID-19 продовжує зростати. Протягом наступних двох тижнів вересня прогнозується зростання кількості нових випадків до 2300 на добу. Найбільш стрімко захворюваність на коронавірусну хворобу зростає у Чернівецькій області. У цьому регіоні ситуація із захворюваністю найбільш загрозлива, порівняно з іншими областями України.

Як передає Укрінформ, про це йдеться в Прогнозі розвитку епідемії COVID-19 в Україні на 1–14 вересня 2021 року Робочої групи з математичного моделювання проблем, пов’язаних з епідемією коронавірусу SARS-CoV-2 в Україні, який оприлюднений на сайті Національної академії наук України.

"Захворюваність в Україні продовжує зростати відносно помірними темпами. Темпи зростання нових виявлень становлять приблизно 22% на тиждень, що відповідає періоду подвоєння близько 3–3,5 тижнів. ...Темпи поширення загалом подібні до тих, що були в цей же період минулого року... Згідно з прогнозними обчисленнями (в яких закладено поточну тенденцію до збільшення кількості нових виявлень), середня кількість нових випадків дорівнюватиме 1742 протягом тижня 1–7 вересня 2021 року та 2300 – протягом тижня 8–14 вересня 2021 року", - йдеться в прогнозі.

Зазначається, що середня кількість нових виявлень в Україні збільшилася до 1490 осіб на день (за два тижні – на 49%), середня кількість летальних випадків дорівнює 41 смерть на день у середньому за останній тиждень (за два тижні збільшення на 67%). Спостережувана летальність лишається близькою до 3%. Високою лишається кількість госпіталізованих дітей та осіб від 18 до 34 років.

"Найзагрозливішою є ситуація у Чернівецькій області, де захворюваність не лише найвища, а й має найвищі темпи поширення: кількість позитивних тестів і випадків хвороби за останні два тижні потроїлась, а число госпіталізацій – подвоїлось. При цьому рівень захворюваності у сусідній Румунії лишається близьким до українського, хоча темпи його зростання значно вищі", –  йдеться в прогнозі.

Як повідомляв Укрінформ, за весь час пандемії в Україні захворіло – 2 288 371 особа, одужало – 2 208 865 осіб, летальних випадків – 53 833. За добу 31 серпня 2021 року в Україні зафіксовано 2075 нових підтверджених випадків коронавірусної хвороби COVID-19 (з них дітей – 153, медпрацівників – 52). За добу проти коронавірусної хвороби COVID-19 вакцинували 157 049 осіб.

Оголошення
     
Повідомлення про взяття на облік безхазяйного майна

Виконавчий комітет Хорольської міської ради повідомляє про взяття на облік безхазяйного нерухомого майна , що знаходиться за адресою: вул.Лісна, будинок 18, с.Лісянщина, Лубенського р-ну, Полтавської обл.

     
     
До уваги землекористувачів та землевласників Хорольської міської територіальної громади!

До уваги землекористувачів та землевласників, фізичних та юридичних осіб різних форм власності! До вашої уваги пропонується до розгляду Положення щодо встановлення розміру ставок орендної плати за користування земельними ділянками на території Хорольської міської територіальної громади.

     
     
Повідомлення про скликання чергового виконкому

16 липня 2024 року о 14:00 год. відбудеться дванадцяте чергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня, 4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]