Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Сайт Президента України

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

липня туристичної міської міста громадської сесії зміни програми розвитку роботи подальші технічні соціально-економічного організацією затвердили депутати проєкт виготовлений реалізації спеціалі
Розвиток туризму в Хоролі
2020-07-02

У четвер, 2 липня 2020 року, відбулося засідання  Громадської туристичної ради при виконкомі міської ради. На засіданні визначено штендери, які будуть розміщені у місті до Дня Незалежності та Дня Міста та розподілено між членами ради відповідальних за подачу історичних матеріалів.

Крім того, було обговорено ситуацію, яка склалася з реалізацією проєкту бюджету участі «Облаштування Зубанівської криниці», який у минулому році підтримало 1896 жителів міста. У зв’язку з тим, що 1- го липня на 79 сесії міської ради, депутати не затвердили проєкт виготовлений спеціалізованою організацією, та не внесли технічні зміни до Програми соціально-економічного розвитку, всі подальші роботи з його реалізації припинено. Тому члени Громадської туристичної ради вирішили звернутися до міського голови з проханням скликати позачергову сесію та повторно внести на розгляд сесії ці питання.

 

Автор: Валентина КЕРЕКЕЛИЦЯ

Оголошення
     
Повідомлення про взяття на облік безхазяйного майна

Виконавчий комітет Хорольської міської ради повідомляє про взяття на облік безхазяйного нерухомого майна , що знаходиться за адресою: вул.Лісна, будинок 18, с.Лісянщина, Лубенського р-ну, Полтавської обл.

     
     
До уваги землекористувачів та землевласників Хорольської міської територіальної громади!

До уваги землекористувачів та землевласників, фізичних та юридичних осіб різних форм власності! До вашої уваги пропонується до розгляду Положення щодо встановлення розміру ставок орендної плати за користування земельними ділянками на території Хорольської міської територіальної громади.

     
     
Повідомлення про скликання чергового виконкому

16 липня 2024 року о 14:00 год. відбудеться дванадцяте чергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня, 4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]