Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Сайт Президента України

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

Робота контакт-центру з протидії поширенню COVID-19: можливість виклику бригади для тестування
2020-12-02

Із 26 листопада цього року в тестовому режимі запрацювала опція виклику через контакт-центр МОЗ із протидії поширенню COVID-19 мобільної бригади для тестування на коронавірусну хворобу. Міністр охорони здоров'я Максим Степанов підкреслив, що мова йде саме про мобільні бригади, а не про екстрену медичну допомогу. Її, як і раніше, можна викликати лише за номером 103.

«У тестовому режимі запускаємо нову опцію – виклик мобільної бригади через контакт-центр 0-800-60-20-19. Ці бригади сформовані при медичних закладах для забору у хворого із симптомами COVID-19 матеріалу для тестування. У деяких ЗМІ з’явилась інформація, що через контакт-центр можна буде викликати «швидку». Це не так. Для її виклику, як і завжди, потрібно набирати номер 103», – пояснив очільник МОЗ.

Заклади визначили відповідальних осіб, щоб дуже швидко можна було передати їм запит на виклик мобільної бригади. Окрім того, найближчим часом через контакт-центр планується запустити можливість консультації з сімейними лікарями. 

Нагадаємо, 2 листопада розпочав роботу всеукраїнський контакт-центр МОЗ із протидії коронавірусній хворобі. Тепер, щоб отримати вичерпну інформацію, яка стосується лікування та діагностики COVID-19, варто лише зателефонувати за номером 0-800-60-20-19.

Міністерство охорони здоров'я України

Оголошення
     
Повідомлення про взяття на облік безхазяйного майна

Виконавчий комітет Хорольської міської ради повідомляє про взяття на облік безхазяйного нерухомого майна , що знаходиться за адресою: вул.Лісна, будинок 18, с.Лісянщина, Лубенського р-ну, Полтавської обл.

     
     
До уваги землекористувачів та землевласників Хорольської міської територіальної громади!

До уваги землекористувачів та землевласників, фізичних та юридичних осіб різних форм власності! До вашої уваги пропонується до розгляду Положення щодо встановлення розміру ставок орендної плати за користування земельними ділянками на території Хорольської міської територіальної громади.

     
     
Повідомлення про скликання чергового виконкому

16 липня 2024 року о 14:00 год. відбудеться дванадцяте чергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня, 4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]