Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Сайт Президента України

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

Регіональний сервісний центр ГСЦ МВС в Полтавській області інформує!
2023-06-13

Стартував пілотний проєкт сервісних центрів МВС із забезпечення прозорих іспитів

Одним з основних напрямків розвитку діяльності сервісних центрів МВС на цей рік визначили посилення безпеки дорожнього руху, завдяки забезпеченню максимально прозорих умов складання іспитів. Відповідний пілотний проєкт стартував у чотирьох областях: Львівській, Одеській, Київській та Вінницькій, розповів начальник сервісного центру МВС у Семенівці Анатолій Черевко.

За умовами проєкту, в Україні планують залишити 55 хабів, де прийматимуть іспити, решта ж сервісних центрів продовжить надавати інші послуги. З’явиться функція онлайн-запису на практичний іспит.

Класи для теоретичних іспитів обладнають перехресною відеофіксацією із записом звуку. Завдяки цьому більше не буде сліпих зон і ніхто не зможе підказувати. 

Автомобілі сервісних центрів МВС для складання практичного іспиту категорії В обладнають відеореєстраторами попереду та позаду машини, камерою спостереження в салоні з кутом огляду в 360°, яка дозволяє бачити положення рук і ніг як кандидата у водії, так і екзаменатора. В салоні автомобіля фіксуватиметься звук. Ці записи стануть у нагоді також, якщо незгодні з результатами іспитів люди захочуть їх оскаржити, пояснив Анатолій Черевко.

Крім того, в планах дозволити проходити теоретичний курс навчання онлайн – індивідуально з викладачем. А також – дати змогу складати практичний іспит необмежену кількість разів протягом терміну дії свідоцтва про закінчення навчання.

 

 

Оголошення
     
Повідомлення Хорольської міської ТВК

Постановами Хорольської міської територіальної виборчої комісії Лубенського району Полтавської області "Про визначення наступного за черговістю кандидата в депутати у єдиному виборчому списку від ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ "ЗА МАЙБУТНЄ" визначено обраним депутатом Олексенка В.І., наступним за черговістю кандидата у депутати у єдиному виборчому списку до Хорольської міської ради.

     
     
Повідомлення про результати громадського обговорення про перейменування топонімів

Звіт про результати проведення громадського обговорення щодо перейменування населених пунктів Хорольської міської територіальної громади (село Новоіванівка, село Бригадирівка, село Червоне)

     
     
Повідомлення про взяття на облік безхазяйного майна

Виконавчий комітет Хорольської міської ради повідомляє про взяття на облік безхазяйного нерухомого майна , що знаходиться за адресою: вул.Лісна, будинок 18, с.Лісянщина, Лубенського р-ну, Полтавської обл.

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]