Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Полтавська ОВА

Сайт Президента України

Полтавський обласний центр зайнятості

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

Регіональний сервісний центр ГСЦ МВС в Полтавській області інформує!
2023-06-13

Стартував пілотний проєкт сервісних центрів МВС із забезпечення прозорих іспитів

Одним з основних напрямків розвитку діяльності сервісних центрів МВС на цей рік визначили посилення безпеки дорожнього руху, завдяки забезпеченню максимально прозорих умов складання іспитів. Відповідний пілотний проєкт стартував у чотирьох областях: Львівській, Одеській, Київській та Вінницькій, розповів начальник сервісного центру МВС у Семенівці Анатолій Черевко.

За умовами проєкту, в Україні планують залишити 55 хабів, де прийматимуть іспити, решта ж сервісних центрів продовжить надавати інші послуги. З’явиться функція онлайн-запису на практичний іспит.

Класи для теоретичних іспитів обладнають перехресною відеофіксацією із записом звуку. Завдяки цьому більше не буде сліпих зон і ніхто не зможе підказувати. 

Автомобілі сервісних центрів МВС для складання практичного іспиту категорії В обладнають відеореєстраторами попереду та позаду машини, камерою спостереження в салоні з кутом огляду в 360°, яка дозволяє бачити положення рук і ніг як кандидата у водії, так і екзаменатора. В салоні автомобіля фіксуватиметься звук. Ці записи стануть у нагоді також, якщо незгодні з результатами іспитів люди захочуть їх оскаржити, пояснив Анатолій Черевко.

Крім того, в планах дозволити проходити теоретичний курс навчання онлайн – індивідуально з викладачем. А також – дати змогу складати практичний іспит необмежену кількість разів протягом терміну дії свідоцтва про закінчення навчання.

 

 

Оголошення
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

23 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться восьме позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
     
До уваги мешканців Хорольської громади!

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиць, провулків та тупиків у населених пунктах Хорольської міської територіальної громади

     
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

05 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться шосте позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]