Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Полтавська ОВА

Сайт Президента України

Полтавський обласний центр зайнятості

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

сесії участі тестування серпня липня вересня проведення учасників інформаційних пройти основній підтвердження матимуть місце освіти червня сторінках спеціальної етапі
Про національний мультипредметний тест
2022-05-31

Наказом Міністерства освіти і науки України від 12 травня 2022 року № 434 затверджено календарний план організації та проведення у 2022 році національного мультипредметного тесту (НМТ). НМТ – це тест для вступу на бакалаврський (магістерський для медиків) ступінь закладів вищої освіти у 2022 році.

Відповідно до Календарного плану підтвердження абітурієнтами на інформаційних сторінках участі в основній сесії національного мультипредметного тесту (далі – НМТ) передбачає два обов’язкових етапи:

На першому етапі, з 20 травня до 7 червня (включно), випускники одинадцятих класів закладів загальної середньої освіти Хорольської міської ради підтвердтверджуть своє бажання пройти тестування, заповнивши спеціальну форму, розміщену на інформаційній сторінці у вкладці „Підтвердження участі в НМТ”.

Ті випускники, які протягом зазначеного періоду не підтвердять своєї участі в НМТ, не зможуть взяти участі в основній сесії тестування.

На другому етапі учасник має остаточно визначитися з  вибором міста/країни: з 21 червня до 7 липня 2022 року на інформаційній сторінці у спеціальній формі потрібно буде вказати назву населеного пункту, у якому йому зручно пройти тестування.

Тільки після проходження двох етапів підтвердження участі в НМТ з 12 липня 2022 року учасники матимуть можливість завантажити з вкладки „Місце проведення” запрошення-перепустку із зазначенням дати, часу і місця проведення НМТ.

Тестування проходитиме в три сесії:

  • основна: 18 липня – 10 серпня;
  • додаткова: 16–20 серпня;
  • спеціальна: 12–16 вересня.

Переважна більшість учасників тестування, які з 1 лютого до 19 квітня зареєструвалися для участі в ЗНО, братиме участь в основній сесії НМТ, а ті, хто не матимуть змоги прибути до тимчасових екзаменаційних центрів під час основної сесії, зможуть пройти тестування під час додаткової або спеціальної. Для цього учасникові/учасниці потрібно подати заявку для участі у відповідній сесії тестування. Це можна буде зробити 1–10 серпня – для участі в додатковій сесії, 1–7 вересня – для участі в спеціальній сесії.

До 12 липня 2022 року для зареєстрованих учасників з’явиться можливістьзавантажити зі своїх інформаційних сторінок запрошення-перепустки, де буде зазначено дату, час і місце проведення НМТ. Учасники ж інших сесій НМТ матимуть змогу дізнатися про дату, час і місце проведення тестування до 12 серпня (додаткова сесія) і 10 вересня (спеціальна сесія).

Інформацію про результати основної сесії НМТ за шкалою 100-200 балів буде розміщено на Інформаційних сторінках учасників тестування до 12 серпня 2022 року, додаткової сесії – до 21 серпня 2022 року, спеціальної – до 19 вересня 2022 року.

Оголошення
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

23 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться восьме позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
     
До уваги мешканців Хорольської громади!

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиць, провулків та тупиків у населених пунктах Хорольської міської територіальної громади

     
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

05 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться шосте позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]